Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Axel Daeseleire kan zijn enthousiasme niet verbergen.

PREVIEW: Andy Peelman doet waanzinnig (!) koopje in ‘Eenmaal Andermaal’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Axel Daeseleire en Jacques Vermeire krijgen in een volgende aflevering van ‘Eenmaal Andermaal’ gezelschap van Celine Van Ouytsel en Andy Peelman. De duo’s proberen op rommelmarkten en antiekwinkels in Luik de beste koopjes op de kop te tikken.

Axel Daeseleire krijgt in ‘Eenmaal Andermaal’ hulp van Andy Peelman. Als hij Andy mag geloven, is hulp een overstatement, want hij kent er om het in zijn eigen woorden te zeggen: ‘de ballen’ van. Het begin is moeilijk, want na twee uur hebben ze nog altijd niks gevonden. Maar hun geduld wordt beloond, want ze ontdekken een groot schilderij van de moderne kunstenaar en street artist Michaël Nicolaï.

Enthousiasme

Ze onderhandelen en slagen erin het exemplaar voor 175 euro te kopen. Eenmaal buiten kan Axel zijn enthousiasme niet meer onder controle houden: ‘Dees is ne topper! Weet gij wat dat is?!’, roept ie. Andy weet niet goed wat er gebeurt, maar blijkbaar is dergelijk kunstwerk makkelijk meer dan 2000 euro waard. Ze hebben dus een geweldige koop gedaan!

Afpingelen

Jacques Vermeire krijgt dan weer ex-Miss België en presentatrice Celine Van Ouytsel naast zich. Jacques en Celine blijken een goed duo, want ze kopen vrij snel hun objecten. Een ervan is ook een schilderij, maar een kleiner exemplaar dan hun concurrenten. Ook zij slagen erin om iets van de prijs af te pingelen, maar de grote vraag is welk duo hét masterpiece in z’n bezit heeft?

‘Eenmaal Andermaal’ kan je elke onderdag om 20u35 zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '