Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het gloednieuwe programma van de makers van 'Blind Getrouwd' combineert dating en survival.

In ‘Gestrand op Honeymoon Island’ worden vier kersverse, pasgetrouwde koppels aan hun lot overgelaten op een onbewoond eiland

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De makers van ‘Blind Getrouwd’ schudden een nieuw topprogramma uit hun creatieve mouw. In ‘Gestrand op Honeymoon Island’ worden acht singles professioneel gekoppeld. Nadat de koppels in het huwelijksbootje stapten, moeten ze trachten te overleven op een onbewoond eiland.

Dacht je dat het niet zotter kon dan ‘Blind Getrouwd’? Guess again! In het gloednieuwe programma ‘Gestrand op Honeymoon Island’ worden acht singles, die elkaar amper dertig seconden zagen tijdens een speeddate, door experten aan elkaar gematcht. Wie hun kersverse man of vrouw is, ontdekken ze tijdens een huwelijksceremonie.

Put graven

Alsof het nog niet avontuurlijk genoeg is om in het huwelijksbootje te stappen met iemand die je een halve minuut kent, worden de vier pasgetrouwde stelletjes ook nog eens op een onbewoond eiland gedropt waar ze zullen moeten proberen overleven. Niet de meest idyllische huwelijksreis als je ‘t ons vraagt... De grote vraag zal hier niet zijn zoals bij Jiri en Florence of er twee verschillende toiletten zijn, maar wel wie de put voor het kleinste kamertje zal moeten graven.

De realityreeks is een concept van Snowman, het Deense productiehuis dat ‘Married At First Sight’ of ‘Blind Getrouwd’ bedacht. ‘”Gestrand op Honeymoon Island” is een luide, gedurfde en innovatieve kijk op datingformats’, zegt Michael von Würden, managing director bij Snowman. VTM 2 krijgt de eer om de show in primeur te maken en voor de eerste keer naar het kleine schermpje te brengen.

Relatietest

‘Gestrand op Honeymoon Island’ wordt sowieso een ongeziene en ongetwijfeld spannende combinatie van dating en survival. De koppels kennen elkaar namelijk totaal niet, maar zullen toch enkel en alleen op elkaar moeten leunen om te overleven. Ze hebben geen slaapplek, geen eten en nul komma nul contact met anderen. Van een relatietest gesproken!

‘Ik ben trots dat we met VTM 2 als eerste ter wereld “the next big thing” van de makers van “Married at First Sight” produceren en uitzenden’, zegt Kristine Willems, channelmanager van VTM 2. ‘Het is niet eenvoudig om nieuwe formats te lanceren. Maar het geloof in het idee van Snowman is zo groot, dat we wel het lef móésten hebben om als eerste te springen.’ Wanneer we ‘Gestrand op Honeymoon Island’ precies mogen verwachten op VTM 2, is nog niet bekend. We houden je sowieso op de hoogte.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '