Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Een bijzonder cadeau, Viktors geheimpje en 'gentleman' Gert.

Deze extra beelden uit de vorige aflevering van ‘De Verhulstjes’ heb je nog tegoed

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Baal je als een stekker wanneer de aflevering van ‘De Verhulstjes’ opnieuw gedaan is? Play4 verwent je elke week met extra beelden die de uitzending net niet haalden, en die zijn minstens even grappig als wat je wel op je kleine schermpje zag!

Gert & Viktor Verhulst, name a better duo! Dat is wat we elke zondagavond denken als we naar een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’ kijken en weer strijk liggen van het lachen. Omdat we maar niet genoeg krijgen van de dolle uitspraken en fratsen van de populaire familie, kijken we iedere keer uit naar de extra beelden. Zo was er het moment met de tonijnsalade. Ellen maakte die helemaal zelf, maar Gert kan het niet appreciëren omdat hij het goedje te droog vindt. ‘Als je dat eet, kan je een uur niet meer spreken omdat alles aan elkaar plakt’, aldus dramaqueen Gert. Waarna zoonlief Viktor terecht opmerkt dat zijn vader totaal geen gentleman is.

Plassen in een fles

Daarnaast is er nog een vergeten cadeau! Viktor had anderhalf jaar geleden (!) een geschenk voor Gert, maar vergat dat helemaal af te geven. Gert heeft al spijt dat het pakje toch nog opdook, want het zijn sokken met zijn eigen hoofd op. ‘Als je ergens zweetvoeten in zal hebben, zal het wel in deze zijn’, lacht hij. Toch doet hij ze aan op hun fietstochtje.

We komen ook weer een geheimpje van Viktor te weten. Hij plaste ooit in een fles, maar daar kan Gert zich heel moeilijk iets bij voorstellen. ‘Je teutje erop zetten, want hem er laten inhangen, lukt niet’, verduidelijkt Viktor zijn ‘kunsten’.

‘De Verhulstjes’ zie je elke zondag om 20u55 op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '