Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén & Play4

Dekentje en kommetje popcorn: check!

Van ‘Dertigers’ tot ‘De Mol’: voor dit en nog veel meer zit je deze week maar al te graag aan je scherm gekluisterd

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Een nieuwe week betekent enkele leuke, nieuwe kijktips! Onder meer de nieuwe reeks van ‘Dertigers’ gaat van start. Vergis je niet: het zijn geen herhalingen of een vervolg op de vorige serie. Het is een volledig nieuwe vriendengroep met allemaal nieuwe struikelblokken. Verder kan je ook ‘Arcadia’, ‘De Mol’, het tweede seizoen van ‘Viva La Feta’ en enkele steengoede films ontdekken. Veel kijkplezier!

Dertigers

Dertigers

Dertigers

De nieuwe reeks van ‘Dertigers’ zoomt in op een volledig nieuwe vriendengroep. Laura, Nele, Jonas, Ruben en Sami leerden elkaar in hun tienerjaren kennen op de Chiro en werden praktisch familie. Zoveel jaren later zijn ze rond de dertig en bouwen ze hun leven uit in de Groene Gordel rond Brussel. De reeks gaat over vriendschap, seksualiteit, persoonlijke ontwikkeling, vooroordelen en de struikelblokken die bij die dertigerjaren komen kijken.

Vanaf 13 maart elke maandag tot en met donderdag om 21u30 op Eén en VRT MAX.

Arcadia

Arcadia

Arcadia

In ‘Arcadia’ leven Vlamingen en Nederlanders na een grote ramp samen in één gemeenschap. Een burgerscore geeft weer hoe goed je bijdraagt aan de samenleving. Je best doen met studeren, gezond leven en de regels en wetten volgen, als je dat doet krijg je letterlijk wat je verdient. Hoe hoger de score, hoe beter je leven. We zien een familie die dankzij haar goede score een fijn leven kan leiden. Maar alles verandert wanneer blijkt dat vader Pieter met de score van zijn dochters heeft gefraudeerd. Ze komen terecht in een kluwen van bedrog en verraad, waarbij de solidariteit tussen de vrouwen steeds meer op de proef wordt gesteld. Kiezen ze voor zichzelf of voor elkaar?

Vanaf 19 maart elke zondag om 20u35 te zien op Eén.

Viva La Feta

Viva La Feta

Viva La Feta

Otto-Jan Ham (44) en Jani Kazaltzis (43) trekken in het tweede seizoen van ‘Viva La Feta’ opnieuw naar het Griekse eiland Sifnos met acht BV’s. Kate Ryan, Bart Peeters, Niels Destadsbader, Mia Doornaert, Paul de Grande, Annelies Verlinden, Wim Willaert en Brandon Wen zijn dit keer de gelukkigen. Het dynamische duo heeft heel wat activiteiten op de to-dolijst staan voor hun gasten. Er wordt heel wat afgelachen, maar de bekende koppen leggen ook opnieuw hun ziel bloot.

Vanaf 13 maart elke maandag om 21u op Play4 en GoPlay.

 

De Mol

De Mol

De Mol

Het elfde seizoen van dit meesterlijke programma gaat van start. Tien kandidaten beginnen aan het avontuur van hun leven in Arizona en zullen er alles aan doen om de opdrachten tot een goed einde te brengen en de prijzenpot zo hoog mogelijk te krijgen. Eén van hen is minder gemotiveerd, want zijn of haar doel is om alles in het honderd te doen lopen.

Vanaf 19 maart elke zondag om 20u op Play4.

Café De Mol

Café De Mol

Café De Mol

Dennis Xhaët ontvangt Gilles De Coster om de nieuwe kandidaten in primeur voor te stellen aan moljagend Vlaanderen. Vanaf zondag kan je dan samen met bekende en onbekende Mol-vangers op zoek gaan naar tips en tricks om de meestersaboteur te ontmaskeren.

De eerste aflevering zie je op 13 maart om 23u en dan kan je elke zondagavond meevolgen na ‘De Mol’ om 21u35 op Play4 en GoPlay.

Rain Man

Rain Man

Rain Man

Een klassieker uit 1988 met Tom Cruise en Dustin Hoffman in de rollen van hun leven! Charlie Babbitt (Tom) handelt in exclusieve sportwagens. Wanneer zijn vader sterft, erft hij een gammele Buick, terwijl zijn geld naar een psychiatrische instelling gaat. Charlie wil weten waarom en brengt een bezoekje aan die plek. Daar ontdekt hij dat hij een oudere broer Raymond (Dustin) heeft die buitengewoon begaafd, maar autistisch is.

Maandag 13 maart om 20u35 op Play5.

Like a Boss

Like a Boss

Like a Boss

Een stevige dosis girlpower op maandagavond: check! Mel en Mia hebben totaal tegenovergestelde persoonlijkheden, maar zijn beste vriendinnen. Samen runnen ze hun eigen cosmeticabedrijf. Op een dag krijgen ze een verleidelijk aanbod van een bekende cosmeticagigant Claire Luna dat hun merk succesvoller wil maken. Helaas komt daardoor hun vriendschap onder druk te staan. Rose Byrne kruipt in de huid van Mel, Tiffany Haddish speelt Mia en Salma Hayek vertolkt de extravagante Clarie Luna.

Maandag 13 maart om 20u35 op VTM 3.


Schindler’s List

Schindler’s List

Schindler’s List

Dit oorlogsdrama uit 1993 van de befaamde Steven Spielberg is een must-see. Oskar Schindler is een geboren zakenman en lid van de nazipartij. Aan de opheffing van het eigendomsrecht voor Joden hield hij in het bezette Polen een fabriek over waar goedkope Joodse arbeidskrachten werken. Op een dag is hij getuige van de ontruiming van het getto van Krakau. Deze gebeurtenis doet hem inzien dat hij verkeerd bezig is en hij besluit de kant van de Joden te kiezen. Uiteindelijk slaagt Schindler erin om zo’n 1.100 gedeporteerden van de dood te redden.

Dinsdag 14 maart om 20u35 op VTM 3.

The Gentlemen

The Gentlemen

The Gentlemen

Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell én Hugh Grant in één film: dat geeft sowieso vonken! De Amerikaanse expat Mickey Pearson heeft in het Verenigd Koninkrijk een heel winstgevend marihuana-imperium uitgebouwd. Hij wil zijn boeltje verkopen om meer tijd te spenderen met zijn vrouw, maar vanaf dat moment krijgt hij af te rekenen met complotten, intriges, omkoping en chantage.

Donderdag 16 maart om 20u35 op VTM 3.

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Fan van Queen of niet (als dat al mogelijk is?!), deze muzikale film wil je zien! Farrokh Bulsara werkt op de luchthaven, maar droomt van een carrière als zanger. Wanneer de leadzanger van een band opstapt, besluit hij hem te vervangen en dat is de start van de iconische band Queen. Farrokh verandert zijn naam in Freddie Mercury, de rest is geschiedenis.

Donderdag 16 maart om 20u35 op Play5.

The Dark Knight

The Dark Knight

The Dark Knight

Wie zaterdagavond liever in de zetel kruipt, dan de beentjes losgooit op een feestje, kan zijn of haar tv afstemmen op deze klassieker met Christian Bale, wijlen Heath Ledger, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal en Morgan Freeman! In Gotham City slaan commissaris Gordon, openbare aanklager Harvey Dent en Batman de handen in elkaar om de stad veiliger te maken. Met succes, tot de brutale en meedogenloze Joker op het toneel verschijnt.

Zaterdag 18 maart om 20u20 op Play6.

Lees ook:

boer zkt vrouw
de mol
alloo sexpliciet

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '