Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Speciaal voor ‘De Vermeires’ gaan de deuren van Jacques’ villa in Keerbergen open!

YES: VTM lost de releasedatum van ‘De Vermeires’

Annelies Hart

Na ‘De Meilandjes’, ‘De Verhulstjes’ en ‘Château Planckaert’ kunnen we binnenkort de avonturen van een andere familie volgen. ‘De Vermeires’ toont het leven van Jacques, zoon Maxime, dochter Julie en haar vriend Laurins en natuurlijk hun schattige labradoedel Sunny. VTM laat nu eindelijk de releasedatum op ons los.

Realityreeksen over bekende families, het werkt niet alleen voor de Kardashians van deze wereld. Ook in Vlaanderen laten een paar families hun dagelijks leven op de voet volgen, denk maar aan ‘De Verhulstjes’ of ‘Château Planckaert’. De nieuwste familie die nu bij in dat rijtje hoort, is die van Jacques Vermeire.

Hij had zichzelf nog zo voorgenomen om nooit in dat format te stappen, maar uiteindelijk kwamen we een paar maanden geleden toch te weten dat hij en zijn kroost op de voet gevolgd zouden worden door een cameraploeg.

Herkenbare familiedynamiek én humor

Vanaf zaterdag 18 februari bieden pater familias Jacques (71), zijn al even bekende dochter Julie (24) en Julies vriend Laurins (28) de kijker elke zaterdagavond een exclusieve inkijk in hun privéleven. En bleef Jacques zoon Maxime (23) nog onder de radar, dan komt daar nu verandering in!

Speciaal voor ‘De Vermeires’ gaan de deuren van Jacques’ villa in Keerbergen open, en mag zowat alles gefilmd worden. Kan Jacques wennen aan de terugkeer van Maxime, die na een stukgelopen relatie opnieuw thuis komt wonen? Hoe gaat het samenwonen in Kortrijk voor Julie en Laurins? Vinden zij in hun drukke agenda’s nog ruimte voor romantiek? Gaat Jacques met zijn tijd mee, nu zijn dochter uitzwermt? En overwint de vader-dochterliefde tussen Jacques en Julie het pendelverkeer tussen Kortrijk en Keerbergen? Herkenbare familiedynamiek en humor alom!

Bekijk ‘De Vermeires’ vanaf zaterdag 18 februari om 20u20 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '