Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Je krijgt een unieke inkijk in het leven van Jacques, zoon Maxime, dochter Julie en haar vriend Laurins en natuurlijk hun schattige labradoedel Sunny.

VTM start met opnames van nieuwe realitysoap ‘De Vermeires’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Na ‘De Meilandjes’, ‘De Verhulstjes’ en ‘Château Planckaert’ kunnen we binnenkort de avonturen van een andere familie volgen in ‘De Vermeires’. De realityserie toont het leven van Jacques, zoon Maxime, dochter Julie en haar vriend Laurins en natuurlijk hun schattige labradoedel Sunny.

‘De Meilandjes’ en ‘De Verhulstjes’ zijn een groot succes op Play4 en Play5 en ‘Château Planckaert’ trekt steevast een heleboel kijkers op Eén. VTM kon dus eigenlijk niet achterblijven en pakt in 2023 uit met ‘De Vermeires’. In deze realitysoap krijgen we een unieke inkijk in het leven van de familie Vermeire met pater familias Jacques, zoon Maxime, dochter Julie en haar vriend Laurins en hun überschattige labradoedel Sunny.

Smoelentrekker en gulle lach

Jacques Vermeire kent iedereen als de grootste smoelentrekker van Vlaanderen of van z’n iconische rol als DDT in ‘F.C. De Kampioenen’. Zijn dochter Julie – met de meest gulle lach van ons land – trad al een tijdje geleden in z’n voetsporen door ook een mediacarrière uit te bouwen. Ze won ‘Dancing with the Stars’ in 2019, ze presenteerde eerder dit jaar samen met Gers Pardoel het dansprogramma ‘Come Dance With Me’, ze speelde mee in ‘De Redders’ en ze tovert dagelijks met haar TikTok-filmpjes een glimlach op het gezicht van haar duizenden volgers.

Julie vormt al zo’n twee jaar een koppel met danser Laurins en ook samen veroveren ze het internet. Zeker wanneer hun superschattige labradoedel Sunny de show steelt. Broer Maxime is een prille twintiger die op een kruispunt in zijn leven staat en volop zijn weg zoekt. De camera’s volgen de familie tijdens hun alledaagse bezigheden en op unieke gebeurtenissen en belangrijke momenten.

Nieuwe dingen ontdekken

‘Het zal leuk zijn om ook eens een dagelijkse kant van onszelf te tonen, wat ons bezighoudt naast wat mensen al van ons kennen van op tv’, vertelt Julie. ‘Ik ben camera’s ondertussen wel gewoon, en Lau ook, tegenwoordig staat hij vooral achter de camera. Maar het is meteen ook de tv-première van Sunny en ook hij is superenthousiast. Zo cute!’ Ook broerlief Maxime kijkt ernaar uit: ‘Ik denk dat ik zelfs nieuwe dingen kan ontdekken met de familie.’ Jacques vertelt dat hij het dan weer doet om z’n kinderen een plezier te doen.

De opnames van ‘De Vermeires’ zijn gestart en je mag je sowieso verwachten aan een lach en een traan. Het resultaat hiervan zal in het voorjaar van 2023 op VTM te zien zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '