Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En niemand minder dan Laura Tesoro presenteert het programma.

VTM komt met eigen versie van Britse talentenjacht ‘Starstruck’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Fan van talentenjachten zoals ‘Belgium’s Got Talent’ en ‘The Voice van Vlaanderen’? VTM brengt de Britse reeks ‘Starstruck’ naar ons land en die wordt door niemand minder dan Laura Tesoro gepresenteerd!

Het achtste seizoen van ‘The Voice Van Vlaanderen’ zit er binnenkort op; de knock-outs zijn gepasseerd en nu gaan de battles van start. Maar niet getreurd, want ondertussen kunnen we al reikhalzend uitkijken naar nog een andere talentenshow.

Van Beyoncé tot Harry Styles

VTM brengt het Britse programma ‘Starstruck’ naar Vlaanderen. Daarin transformeren de deelnemers in ’s werelds grootste sterren: van Beyoncé over Amy Winehouse tot Justin Bieber en Harry Styles. Elke aflevering worden vier wereldberoemde artiesten neergezet door telkens drie kandidaten.

De bedoeling is dat de ‘dubbelgangers’ zowel met hun stem, maar ook hun looks en moves indruk maken en een geloofwaardige prestatie neerzetten. Vier experts zullen hen beoordelen en bepalen wie er door mag naar de sing-off en uiteindelijk ook de grote finaleweek.

Laura Tesoro is de host van dienst en zij is alvast razend enthousiast. ‘Starstruck wordt een geweldige show met alles erop en eraan. Het gaat over passie voor muziek, dus ik ga me daar heel erg thuis voelen. Het wordt ook de eerste, grote shiny floor show die ik alleen mag presenteren. Dat ik dat vertrouwen krijg, is onbeschrijfelijk. Ik heb er waanzinnig veel zin in!’

De opnames voor ‘Starstruck’ zijn momenteel bezig. Wie de experts zijn of wanneer we het programma mogen verwachten is nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '