Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, dus wij tellen af!

YES: Streamz kondigt tweede seizoen van ‘2DEZIT’ aan

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het volledige eerste seizoen van ‘2DEZIT’ staat sinds vorige week op Streamz. Ben jij helemaal hooked en wil je niet dat het eindigt? Goed nieuws, want Streamz heeft officieel een tweede seizoen bevestigd. We zien Lotte, Lucas en de anderen dus binnenkort terug!

Opgelet, spoiler alert (voor wie het eerste seizoen nog niet gezien heeft)!

In ‘2DEZIT’ volgen we het turbulente studentenleven, waaronder dat van koppel Lotte en Lucas en vier andere jongeren. Doorheen het hele eerste seizoen maakten Lotte, Lucas, Noor, Amy, Cem en Niko heel wat mee en op het einde ontplofte alles.

Amy, Lucas, Niko en Cem hadden iets op te lossen toen bleek dat de MDMA die ze verkocht hadden slecht was. Ze moesten ervoor zorgen dat ze het allemaal terugkregen voor er slachtoffers vielen. Ze slaagden erin, maar in plaats van het weg te gooien bewaarden ze het.

Dan kwam Lotte erachter dat ze een grote taak is vergeten. Om haar te helpen nam ze de ene pil Rilatine na de andere, waaronder per ongeluk ook slechte MD. Door haar slechte trip viel ze van de trap en belandde ze in het ziekenhuis. Ze overleefde de overdosis en de gebeurtenis zorgde ervoor dat de hele groep het bijlegde.

Cliffhanger

Lotte en Lucas praatten het uit, maar besloten er na drie jaar definitief een punt achter te zetten en op zoek te gaan naar zichzelf. De groep sloot af met een laatste feestje voor de blok, al paste Lotte daarvoor. Cem leerde eindelijk een meisje kennen, dankzij de bemoeienissen van Noor. Al ging het voor haar minder goed, want haar stalker dook op op het feestje.

Het kwam ook bijna tot een serieuze kus tussen Amy en Lucas, nadat die laatste ontdekte dat zij misschien wel gevoelens voor hem heeft. Maar ze werden onderbroken door Fre, die Lucas in elkaar sloeg omdat hij ook drugs heeft verkocht. Tenslotte kroop Niko bij Lotte in bed en kusten ze bijna, en dan werd het scherm zwart. Van een cliffhanger gesproken!

Het was dus meteen duidelijk dat er waarschijnlijk nog een tweede seizoen zou komen en dat wordt nu officieel bevestigd. To be continued, dus! Waarover het tweede seizoen zal gaan en wanneer het op Streamz zal staan, is nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '