Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GoPlay

'Om te vieren ga ik toch wel enkele gin-tonics drinken', zegt de overwinnaar die gefeliciteerd werd door de kerstman.

Eerste reacties na finale ‘De Slimste Mens ter Wereld’: ‘Ik ga de pijn wegdrinken’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

De kogel is door de kerk! De winnaar van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ werd gisteren door Erik Van Looy eindelijk bekendgemaakt – én werd plechtig gefeliciteerd door de kerstman. Geert Meyfroidt (50) gaat met de overwinning lopen, terwijl de twee Nederlanders – zangeres Merol (30) en presentator Arjen Lubach (41) – met lege handen terug naar huis keren. ‘Ik ga de pijn wegdrinken met champagne’, klinkt het.

De intensivist en professor Geert Meyfroidt werd gisteren uitgeroepen tot ‘De Slimste Mens ter Wereld’ na een spannend duel met Merol. Hij werd dan ook plechtig gefeliciteerd door de jury én de kerstman. Een ceremonie om niet snel te vergeten!

 

Overwinnaar

Hoewel Geert terecht heeft gewonnen, kan hij het niet helemaal geloven. ‘Ik ben superfier, maar het dringt nog niet helemaal door‘, zegt hij vlak na de overwinning. ‘Ik hoop dat mijn kinderen, ouders en vriendin trots zijn.’ Vieren doet hij dan ook met een glas in de hand: ‘Een grote viering gaat nu niet, maar hierna ga ik toch wel enkele gin-tonics drinken. Ik ben met de taxi, voor alle duidelijkheid!’

Net niet

Merol grijpt dan weer net naast de overwinning. ‘Ik ben best wel teleurgesteld, de zenuwen namen het over. Maar Geert heeft het geweldig gedaan en is de terechte winnaar’, reageert ze achteraf. ‘Ik denk dat ik nu de pijn ga wegdrinken met heel veel champagne.

Maar het zal niet de laatste keer zijn dat we de zangeres zien, want ze gaat op tour en brengt binnenkort een bezoek aan Gent, Leuven, Antwerpen en Brussel. Ze is meer dan welkom!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '