Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Als Niels Destadsbader wint, mag Jeroom een cartoon tatoeëren ergens op zijn lichaam.

Eerste 3 kandidaten van ‘De Slimste Mens ter wereld’ schatten hun kansen in

Herlinde Matthys

Morgen, maandag 18 oktober, is het zover: het nieuwe seizoen van een van de leukste quizzen aller tijden: ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Erik Van Looy polst bij de eerste drie kandidaten hoe hoog ze hun kansen inschatten.

In de eerste aflevering van het negentiende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld‘ nemen onmiddellijk al drie toppers plaats in de beruchte rode stoelen. Internationaal topmodel Cesar Casier neemt het op tegen presentatrice Dorianne Aussems en zanger en presentator Niels Destadsbader.

Competitief

Dat er heel wat zal afgelachen worden, is nu al een feit, want in de jury maandagavond zetelen James Cooke en Marc-Marie Huijbregts. Of de kandidaten ook goed zullen scoren en een tweede, derde en misschien zelfs de finale-aflevering halen, dat is een andere zaak. Erik Van Looy polste alleszins al even bij de eerste drie deelnemers hoe hoog ze de kans inschatten dat ze dit programma winnen.

© Play4

Cesar Casier denkt niet dat hij de oorkonde op zijn kast in New York of België zal kunnen plaatsen. Hij hoopt wel dat hij de tofste en grappigste deelnemer zal zijn. Hij neemt het ook daarin natuurlijk op tegen Niels Destadsbader, de chouchou van Vlaanderen, die bekend staat om zijn hilarische woordgrapjes. Die laatste geeft toe dat hij enorm competitief is en niet zou meedoen als hij kansloos is. Zijn tegenkandidaten Cesar en Dorianne zien in hem hun allergrootste concurrent, dus de verwachtingen zijn hooggespannen.

Strever

Cesar en Niels zaten blijkbaar de eerste drie jaren van het middelbaar samen in de klas en het topmodel vertelt dat de zanger nogal een strever was.

Dorianne zegt dat ze in haar avondprogramma op MNM weinig actua bespreekt, dus vreest dat ze niet in de voetsporen van haar collega Peter Van de Veire kan treden.

Wij hopen alleszins dat Niels de titel binnenrijft, want hij deed een gedurfde uitspraak. Als hij ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wint, mag Jeroom een van zijn cartoons tatoeëren ergens op zijn lichaam. Dát willen wij natuurlijk zien!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '