Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Zondag kan je hem voor het laatst zien rijden op Eén.

Wim Lybaert parkeert ‘De Columbus’ voorgoed

Naomi Ghyssaert

Na vier seizoenen besluit – intussen ervaren – buschauffeur Wim Lybaert niet meer te rijden met ‘De Columbus’. Deze zondag kunnen we nog voor een laatste keer genieten van een aflevering, en dit met presentatrice Cath Luyten op de passagiersstoel. Een goede reis!

In 2018 begon de West-Vlaming met zijn eerste uitzending van het Eén-programma ‘De Columbus’: een reis vol bochten en gevaarlijke tunnels maar vooral gezellig gezelschap. Zo was hij ook in het vierde – en laatste – seizoen zeven weken onderweg naar een onbekende reisbestemming met een verrassende gast. Al babbelend over de kleine en grote dingen in het leven, kreeg Wim memorabele co-piloten toegewezen tijdens de busreizen, zoals Maaike Cafmeyer (S3), de zwangere Charlotte Adigéry (S4), Jeroen Meus (S2) en Linde Merckpoel (S2).

Uit het oog, maar niet uit het hart

Het programma komt misschien wel op zijn einde, maar gelukkig krijgt de Columbus wel nog de nodige liefde weet Wim te vertellen aan VRT: ‘In principe rijd ik daar om de drie maanden eens mee om alles goed te laten draaien. Dat zal ik blijven doen.’

Wim barst trouwens van de ideeën voor een nieuw programma: ‘Die hebben is niet zo moeilijk, maar het in een goed concept gieten is dat wel.’ We zullen dus nog even geduldig moeten wachten…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '