Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het lijkt erop dat er een oranje scherm geïntroduceerd wordt bij de eliminatieronde. Maar wat betekent het?

‘De Mol’ deelt hint naar spannende twist in nieuw seizoen: ‘Niemand is zeker’

Sinds de aankondiging van de locatie in november was het stil op de Instagrampagina van ‘De Mol’, maar zonet kregen we eindelijk een nieuwe hint naar het komende seizoen. In een video zien we drie eliminatieschermen: een groen, een rood en...een oranje. ‘Niemand is zeker...’, staat er in de caption te lezen.


De hint lijkt te verwijzen naar een spannende twist in het spel. Kunnen kandidaten in het komende seizoen naast een rood en een groen scherm ook een oranje scherm krijgen? En wat betekent dit dan? Misschien loopt de persoon die oranje krijgt het risico om naar huis gestuurd te worden in plaats van de persoon die rood kreeg? Misschien krijgen we bij élke eliminatie een spel zoals met de vuurpijlen vorig jaar? Stel. Je. Voor.

Vermoedelijk zal het niet heel lang meer duren voor we een antwoord krijgen. De makers van ‘De Mol’ geven fans graag even de tijd om te sudderen in de spanning die ze creëren met zulke hints, maar verlossen hen dan weer snel uit hun lijden. Met een beetje geluk krijgen we vandaag of morgen te horen wat het oranje scherm inhoudt, of toch op z’n minst wanneer het nieuwe seizoen van start gaat. Eén ding is zeker: lang zullen we niet meer moeten wachten. De vorige seizoenen begonnen in maart. De opnames, die in Duitsland plaatsvonden, liepen ondanks corona geen vertraging op.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '