Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM 2

‘Misschien moet je wel een beetje zot zijn’, besluit een van hen.

TEASER: adrenaline, stalen zenuwen en heel wat risico’s in ‘De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In het nieuwe VTM 2-programma ‘De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen’ krijgen we te zien hoe sommigen iedere dag opnieuw hun leven wagen bij het uitoefenen van hun risicovolle job.

Wie net als ons hoofdzakelijk een bureaujob heeft, weet dat het ergste wat we kunnen oplopen tijdens de kantooruren een muisarm is. In het gloednieuwe VTM 2-programma ‘De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen’ gaat het er een tikkeltje anders aan toe. De werknemers lopen dagdagelijks heel wat risico’s om hun centjes te verdienen.

Desastreuze gevolgen

Denk maar aan torenkraanmonteurs, professionele duikers, boomchirurgen, stuntmannen of ontmijners. Elke dag opnieuw zoeken ze het gevaar op en wagen ze hun leven. Eén foute beweging of beslissing kan desastreuze gevolgen hebben en net als geluk, zit ook ongeluk soms in een klein hoekje. In de docu gaan we op stap met deze waaghalzen en leren we meer waarom ze dit beroep precies kozen.

In een spannende teaser zien we hoe wegenwerkers kegeltjes afzetten en ophalen op slechts een paar centimeters van het voorbijrazende verkeer op de autosnelweg. We zien een boomchirurg die twintig meter een boom inklimt met in zijn hand een kettingzaag of een stuntman die in brand staat. ‘Misschien moet je wel een beetje zot zijn’, besluit een van hen.

De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen’ zie je vanaf 28 november op VTM 2 en VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '