Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Nieuwe vaste tafelgasten zorgen voor pittige gesprekken en vooral veel ambiance.

TRAILER: ‘De Cooke & Verhulst Show’ krijgt binnenkort tweede seizoen

Herlinde Matthys

‘De Cooke & Verhulst Show’ krijgt binnenkort een tweede seizoen. Gert en James nemen terug plaats in de studio en krijgen naast Rani De Coninck gezelschap van drie gloednieuwe vaste tafelgasten. In de trailer kom je te weten welke bekende koppen mee aan tafel schuiven.


We zagen vorig jaar al een coronaproof versie van ‘Gert Late Night‘, de talkshow van Gert Verhulst en James Cooke. Begin dit jaar raakte bekend dat ze dit format toch in een nieuw jasje gingen steken en werd ‘De Cooke & Verhulst Show‘ geboren. Het concept bleef hetzelfde: de twee presentatoren nodigen bekende koppen uit en hebben het over hete hangijzers in de actua. Het enige verschil was dat dit alles niet doorging op de boot van Gert, de Evanna, maar in een grote studio en dat de gasten bijgevolg niet bleven slapen.

Tweede seizoen


Hoewel we superblij waren voor James dat hij dit keer de eer kreeg die hij echt verdiende door opgenomen te worden in de programmanaam, misten we eerlijk gezegd toch een beetje het oude concept. Onze favoriete momentjes van de show zijn immers die aan de ontbijttafel en de activiteiten ’s avonds. Er werd wel onmiddellijk gezegd dat ‘Gert Late Night’ blijft bestaan en dat er nog dit jaar nieuwe afleveringen zouden komen, maar daar moeten we nog even op wachten. Het is eerst ‘De Cooke & Verhulst Show’ die binnenkort terugkeert voor een tweede seizoen.

Voor wie ook de avonturen van zoonlief Viktor Verhulst volgt op GoPlay komt dit nieuws eigenlijk niet als een verrassing. Viktor is in ‘Viktors grote ruiltocht’ namelijk bezig met een ruiltocht waarin hij begon met een ei en wil overblijven met een spectaculair item dat hij zal veilen in… ‘De Cooke & Verhulst Show’. De opbrengst daarvan gaat naar een goed doel, meer bepaald dierenasiel Het Blauwe Kruis van de Kust.

Nieuwe tafelgasten


‘Een nieuw seizoen betekent een nieuwe wind’, aldus Gert Verhulst in de trailer van het nieuwe seizoen. ‘Een beetje frisser, wat fijngevoeliger, wat intelligenter en meer diepgang in de gesprekken’, vult James Cooke aan. Er is al zeker een grote verandering. Vorig seizoen schoof er elke dag van maandag tot en met donderdag een andere vaste tafelgast mee aan tafel. Die eer was weggelegd voor Erik Van Looy, Jeroom, Marc-Marie Huijbregts en Rani De Coninck. Die laatste en haar aanstekelijke glimlach blijven behouden. De anderen worden vervangen door Tine Embrechts en Margriet Hermans. Dat wordt sowieso lachen!

De dames drukken in de trailer uit hoe enthousiast ze zijn dat er eindelijk wat meer girlpower in de show komt. Maar aan die vreugde komt snel een einde als de vierde vaste tafelgast komt aangelopen en onmiddellijk vraagt wie zijn kop koffie gaat halen. Het is namelijk niemand minder dan Herman Brusselmans.


 

De exacte uitzenddatum van het tweede seizoen van ‘De Cooke & Verhulst Show’ is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '