https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Gert Verhulst en James Cooke zijn binnenkort samen te zien in een...

Gert Verhulst en James Cooke zijn binnenkort samen te zien in een gloednieuw programma

'De Cooke & Verhulst Show' zal dagelijks uitgezonden worden en belooft een spectaculaire studioshow te worden.

James Cooke en Gert Verhulst nieuwe show
© play4

Surprise: Gert Verhulst (53) en James Cooke (36) keren binnenkort niet terug naar de Evanna voor nieuwe afleveringen van ‘Gert Late Night’. Het duo komt in plaats daarvan met een gloednieuwe show die dagelijks op Play4 te zien zal zijn.

James stak in het verleden regelmatig de draak met het feit dat ‘Gert Late Night’ enkel naar Gert en niet naar hem werd vernoemd. Daar komt nu verandering in, want binnenkort pakken de twee uit met het studioprogramma ‘De Cooke & Verhulst Show‘. Gert en James zullen dus voor geen ambiance zorgen aan het MAS, maar ‘wel in een ruimte met shiny floors en voldoende plaats om gasten te ontvangen en veel show te maken’, aldus Play4.

‘Gert Late Night’ blijft bestaan

Voor de fans van ‘Gert Late Night’: niet getreurd, want de zender liet weten dat het niet de bedoeling is om het programma voorgoed vaarwel te zeggen. Meer zelfs, want als alles goed gaat, zullen de twee ook dit jaar nog aan boord stappen van de Evanna. Vorig jaar moest ‘Gert Late Night’ noodgedwongen in een coronaproof jasje gestoken worden en konden de gasten niet blijven slapen op de boot. Play4 hoopt dat dat dit jaar wel nog zal lukken. ‘Uiteraard hopen we dat we de gasten dan weer te slapen mogen leggen in de buik van onze boot’, klinkt het.

Wat we van het gloednieuwe programma mogen verwachten is nog niet helemaal duidelijk, maar als zowel Gert als James van de partij zijn, kan dat niet anders dan vonken geven. ‘Gert en James kozen hier samen voor en hebben er heel veel zin in‘, laat de zender nog weten. Wanneer we de show op het kleine scherm mogen verwachten, is nog niet helemaal duidelijk, maar naar alle waarschijnlijkheid zal dat aan het begin van de lente zijn.

Lees ook: