Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

EIN-DE-LIJK!

YES: Streamz maakt datum voor tweede seizoen ‘F*** You Very, Very Much’ bekend

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het tweede seizoen van ‘F*** You Very, Very Much’ werd in januari 2023 bevestigd met een ludieke teaser gebaseerd op ‘Friends’. Intussen heeft Streamz ook de releasedatum bekendgemaakt, dus we kunnen eindelijk officieel beginnen aftellen.

‘F*** You Very, Very Much’ volgt drie boezemvriendinnen die als dertiger nog steeds op zoek zijn naar zichzelf. An (Frances Lefebure) besluit haar leven overhoop te gooien na een uit de hand gelopen nacht. Ze dumpt haar lief van zeven jaar – gespeeld door Frances’ echtgenoot, Boris van Severen – en neemt ontslag op haar job. Wat volgt is een wilde periode waarin ze rekent op de logeerbedden van haar befkes, Flo (Evelien Bosmans) en Violet (Daphne Wellens). Die eerste is een actrice die last heeft van plankenkoorts en een leeg bed, terwijl Violet een kind, een relatie, een affaire én een carrière probeert staande te houden, met een drankprobleem als gevolg.

Het is ondertussen zo’n twee jaar geleden dat het eerste seizoen van de Streamz-serie ‘F*** You Very, Very Much’ op de streamingdienst kwam te staan. En daarna was het wachten geblazen, want het tweede seizoen werd pas afgelopen januari bevestigd met een ludieke teaser! Nu weten we ook wanneer we die nieuwe afleveringen mogen verwachten: op 5 juli!

Verliefd

In het nieuwe seizoen zijn we twee jaar verder. An leidt nog altijd een studentikoos leven, tot ze verliefd wordt! Flo is ondertussen een bekende actrice en is met haar geliefde Kato op zoek naar de perfecte zaaddonor voor de perfecte baby. Violet blijkt gelukkig getrouwd met Joris. Alle ondernemingslust die ze vroeger in haar affaire en alcoholverslaving stak, kanaliseert ze nu naar een voorbeeldig bestaan: ze is een healthfreak, drinkt niet meer en zit bij een… kerkkoor.

Frances, Daphne en Evelien zijn natuurlijk terug als de befkes! Onder meer Flor Van Severen, Robbert Vervloet, Herwig Ilegems, Marleen Merckx, Tom Audenaert, Maarten Mertens en Charlotte Timmers vervoegen de cast.

Het tweede seizoen van ‘F*** You Very, Very Much’ is vanaf 5 juli 2023 wekelijks te zien op Streamz. Op de releasedag krijgen we een dubbelaflevering!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '