Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens spelen drie boezemvriendinnen die zichzelf zoeken in het tragische tijdperk van Tinder en tofu.

TRAILER: het prettig gestoorde ‘F*** you very, very much’ komt sowieso op ons kijklijstje

De trailer van de Vlaamse Streamz Original ‘F*** you very, very much’ belooft een reeks die bij momenten van de pot gerukt, maar vooral herkenbaar is. Op 1 augustus verschijnt de prettige gestoorde serie op Streamz.


‘F*** you very, very much’ volgt drie boezemvriendinnen die als dertiger nog steeds op zoek zijn naar zichzelf, want aren’t we all? An (Frances Lefebure) besluit haar leven overhoop te gooien na een uit de hand gelopen nacht. Ze dumpt haar lief van zeven jaar – gespeeld door Frances’ real-life lief, Boris van Severen – en neemt ontslag op haar job. Wat volgt is een wilde periode waarin ze rekent op de logeerbedden van haar befkes, Flo (Evelien Bosmans) en Violet (Daphne Wellens). Die eerste is een actrice die last heeft van plankenkoorts en een leeg bed, terwijl Violet een kind, een relatie, een affaire, een carrière en een drankprobleem probeert staande te houden.

De reeks werd geschreven door Bert Scholiers, die onder meer meeschreef aan de reeks ‘Bonnie & Clyde’ en de films ‘Sprakeloos’ en ‘Smoorverliefd’. Scholiers regisseerde ook de reeks, samen met Jonas Govaerts (‘Welp’). Malin-Sarah Gozin (‘Tabula Rasa’) was executive producer van dienst. Er zijn (bij)rollen voor onder meer Titus De Voogdt, Jonas Geirnaert, Jennifer Heylen en Violet Braeckman. De reeks verschijnt op zondag 1 augustus exclusief op Streamz.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer reeksen om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '