Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Als ik nu niet meer wakker word, vind ik het helemaal prima.’

André Hazes openhartig over donkere periode in de documentaire ‘André Hazes: Crossroads’

Van zijn onzekerheden over zijn verslavingen tot zijn burn-out: André Hazes Jr. worstelt zijn hele leven al met pijnlijke perikelen. In de documentaire ‘André Hazes: Crossroads’, één van de meest bekeken docu’s bij onze Noorderburen, spreekt de jonge zanger openhartig over zijn problemen.

Twee jaar lang volgde documentairemaakster Cheeru Mampaey André Hazes Jr. terwijl hij door misschien wel de moeilijkste periode van zijn leven ging. Het resultaat is ‘André Hazes: Crossroads’, zijn verhaal in beeld gebracht op een manier zoals we hem nog nooit zagen.

Demonen

André Hazes vertelt ongezien eerlijk over die zware periode. Van worstelen met angsten over gekmakende onzekerheden tot zijn zwaar gevecht tegen allerlei verslavingen: het is heftig. In de trailer krijgen we al te zien tot welke gedachten deze problemen hebben geleid: ‘Als ik nu niet meer wakker word, vind ik het helemaal prima’, horen we de zanger zeggen. ‘Ik durf nu te zeggen dat ik echt een fucking groot probleem had.’

Ook de mensen naast hem, waaronder moeder Rachel, partner Monique Westenberg en zijn neef, vriend en tourmanager Djarno Hofland, schetsen een beeld van hoe Andrés leven er écht uitziet en hoe hij al die jaren in de schaduw van zijn vader leefde. We leren hem kennen zoals nooit tevoren.

‘André Hazes: Crossroads’ is vanaf dinsdag 23 mei om 21u50 te zien bij VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '