Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Dit is een geweldige positie om je danspartner beter te leren kennen', grapt ze bij de posities van Nina Derwael en danspartner Simone.

ZIEN: Kat Kerkhofs speelt een hilarisch spelletje Twister met de ‘Dancing with the Stars’-sterren

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De boog (en spieren) moet niet altijd gespannen staan op de dansvloer van ‘Dancing with the Stars’. Daarom verraste Kat Kerkhofs de BV’s en hun danspartner tijdens de voorbereidingen voor hun volgende dans met een spelletje Twister. Dat leverde uiteraard enkele hilarische beelden op.

Afgelopen zaterdag moesten zwemmer Pieter Timmers en zijn danspartner Natascha de dansvloer van ‘Dancing with the Stars’ verlaten. Nina Derwael, Lotte Vanwezemael, Metejoor, Nora Gharib, Jonatan Medart, Yemi Oduwale en prinses Delphine staan komende zaterdag weer voor de jury met een nieuwe dans. Dat brengt de nodige spanning met zich mee, maar gelukkig is er Kat Kerkhofs om af en toe een pauze in te lassen.

Een rotspel

‘De spieren van onze stars en dansers zien behoorlijk af. Ik heb een manier gevonden om hen daarbij te helpen’, vertelt ze mysterieus in een video. Enkele seconden later springt ze met een Twister-spel in beeld, waarna ze bij de BV’s en hun danspartner langsgaat om hun choreografie even in te ruilen voor wat amusement en euhm… iets wat lijkt op stretchoefeningen.

‘Ik vind dat zo’n rotspel’, roept Jonathan Medart in de micro, maar hij en zijn concurrenten moeten er toch aan geloven en belanden een voor een op de welbekende mat. ‘Dit is een geweldige positie om je danspartner beter te leren kennen’, grapt Kat bij de posities van Nina Derwael en Simone. ‘Sabotage, ze is mij aan het duwen’, roept Jonathan alweer in de micro en ook Nora en Lotte hebben het maar moeilijk om hun evenwicht te bewaren. Het is vrij duidelijk: ze hadden allemaal even nood aan een paar minuutjes ontspanning.

Aanstaande zaterdag kijk je om 19u45 naar een nieuwe aflevering van ‘Dancing with the Stars’ op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '