Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Ik denk dat ik mijn sensuele, vrouwelijke kant nog aan het ontdekken ben.'

PREVIEW: de passie – én ongemakkelijkheid – laait hoog op bij Nina in ‘Dancing with the Stars’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan vanavond naar een nieuwe aflevering van ‘Dancing with the Stars’ kijken. De BV’s moeten de passie hoog laten oplaaien op de dansvloer tijdens de ‘Passion Night’ en daar krijgt Nina Derwael (21) toch een beetje het schaamrood op de wangen van.

Vorige week mochten de bekende Vlamingen een geliefde meenemen op de dansvloer. Zo koos onder meer Jonatan voor zijn papa, Nora voor haar beste vriendin en Nina verraste iedereen door haar omaatje letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers te zetten.

Sexy telefoongesprekken

Terwijl die laatste vorige week barstte van het zelfvertrouwen tijdens de chachacha, krijgen we deze avond een ietwat verlegen kant van haar te zien. Het gaat dit keer namelijk over lust in plaats van liefde. En daar voelt de topfavoriete zich duidelijk een tikkeltje ongemakkelijk bij. ‘Ik denk dat ik mijn sensuele, vrouwelijke kant nog aan het ontdekken ben’, vertelt Nina. ‘Vroeger was ik meer tomboy-achtig. Je moest me niet in een kleedje of rokje steken.’

Danspartner Simone vraagt Nina hoe haar lief en zij de passie erin houden nu ze niet samen zijn. Siemen voetbalt namelijk in Nederland, waardoor ze elkaar niet zo heel veel zien. ‘Sexy telefoongesprekken?’, plaagt Simone haar. Het onderwerp bezorgt de gymnaste duidelijk het schaamrood op de wangen. Misschien omdat haar ouders en omaatje meekijken?

‘Dancing with the Stars’ kan je vanavond, zaterdag 22 januari, om 20u55 live zien op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '