Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vindt ze het niet een beetje angstaanjagend?

Cherish reageert op ‘Temptation Island’-tattoo van Tim: ‘De kersen verwijzen naar mij’

De redactie

Hét ‘TI’-nieuwtje van de afgelopen week was ongetwijfeld de gigantische ‘Temptation Island’-tattoo van Timtation. Verleidster Cherish reageerde tijdens onze Temptation Live op de kersen die een (niet zo subtiele) verwijzing zijn naar haar.


 

In case you missed it, dit is de nieuwste tattoo van ‘Temptation Island’-kandidaat Tim Wauters:

https://www.instagram.com/p/BhhHEXJhL1u/?utm_source=ig_embed

Tim bracht een bezoek aan tattoo artist Fabrizio om de woorden ‘TIMTATION ISLAND’ te vereeuwigen op zijn onderarm. We hadden al snel door dat de twee kersen die naast de gigantische letters prijken, verwijzen naar zijn ultieme temptation Cherish. De verleidster bevestigt nu zelf onze vermoedens.

‘Beetje overdreven’


Cherish vond het idee een beetje overdreven: ‘We hadden het er al over gehad op het eiland. We wilden met z’n allen een tattoo zetten van een palmboom en de woorden ‘Temptation Island 2018’. Toen zei Tim tegen mij dat hij een tattoo wilde zetten met twee kersjes erbij. Op dat moment dacht ik al: ho!

Helaas kon ze het idee niet uit zijn hoofd praten. ‘Als je dat doet, krijg je alleen maar meer negativiteit. Kan je dat handlen? vroeg ik. Hij zei dat hij het kon handlen en het wilde laten zetten. Als je zelf echt iets wil, wie houdt je dan tegen?’

De verleidster geeft toe dat ze het toch wel een beetje angstaanjagend vindt. ‘Maar het is zijn lichaam en zijn keuze’, klinkt het bij de Nederlandse blondine. Op de vraag of Tim misschien nog steeds gevoelens voor haar heeft, kon Cherish niet antwoorden, maar van haar kant was er in elk geval totaal geen verliefdheid op het eiland.

Meer over ‘Temptation Island’ lees je hierzo!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '