Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Hij heeft waarschijnlijk meer haar dan ik’, zegt nonkel Staf.

PREVIEW: Staf bezoekt baby Gust van broer Mathias in ‘Camping Coppens: Home Sweden Home’

Annelies Hart

Bijna drie jaar geleden nam de familie Coppens een gedurfde beslissing die hun leven voorgoed zou veranderen. Ze trokken met het hele gezin richting Zweden om er een eigen camping te runnen te midden van de uitgestrekte natuur. Vanaf morgen kan je genieten van het derde seizoen, waarin Staf het pasgeboren zoontje van broer Mathias ontmoet.

Wat ooit hun langgekoesterde Zweedse droom was, werd werkelijkheid. Staf Coppens trok met zijn vrouw en twee kinderen richting Zweden om er een eigen camping te runnen. Van het opzetten van een glampingtent en een spannende schaatswedstrijd voor Nora, tot een duik in een ijzig meer en het spotten van het Noorderlicht. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en mijlpalen met zich mee voor het avontuurlijke gezin.

Met een camera in de hand en af en toe met de hulp van een cameraploeg, neemt Staf je tijdens dit derde seizoen opnieuw mee in het leven van zijn familie.

‘Hij lijkt op u’

Zweden mag dan wel hun hart gestolen hebben, er ligt nog steeds een stukje Coppens in België. Tijdens dit derde seizoen gaat de familie voor het eerst sinds hun verhuis terug naar België, waar Mathias op hen wacht met een (piepkleine) grote verrassing: hij is namelijk voor de derde keer papa geworden.

Staf bezoekt baby Gust en is meteen in de wolken met zijn nieuw neefje. Papa Mathias zegt dat zijn zoontje best op Staf lijkt, waarop Staf antwoordt: ‘Maar volgens mij heeft hij al meer haar dan ik!’ Baby Gust wordt alleszins met open armen, letterlijk met al die knuffels, ontvangen.

‘Camping Coppens: Home Sweden Home’ kijk je vanaf 19 september elke dinsdagavond om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '