Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Van Rik Verheye tot Maaike Cafmeyer.

Deze 7 BV’s zijn naast host Pedro Elias te zien in satirische quiz ‘Voordat De Bom Valt’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Ben jij helemaal into satire en quizzen? Dan hebben wij dé kijktip voor jou! Play4 komt op de valreep nog met een satirisch programma, ‘Voordat De Bom Valt’, waarin Pedro Elias samen met twee co-hosts en zeven BV’s aan het quizzen slaat!

Pedro Elias is host van dienst, maar hij krijgt de hulp van twee co-hosts. Basketbalspeler Jean-Marc Mwema staat in de eerste aflevering de presentator bij op vlak van sport. En in de tweede aflevering zal ‘Nonkels’-actrice Isabelle Van Hecke het showbizzgedeelte voor haar rekening nemen.

Van Rik Verheye tot Maaike Cafmeyer

De Bekende Vlamingen die aan het quizzen slaan in de eerste aflevering van de humoristische panelquiz gebaseerd op het Australische ‘Have You Been Paying Attention?’ zijn Alex Agnew, Rik Verheye, Amelie Albrecht, Vincent Voeten, Erik Van Looy. In de tweede aflevering worden Rik en Amelie vervangen door Elisabeth Lucie Baeten en Maaike Cafmeyer.

(Van links naar rechts) Elisabeth Lucie Baeten, Maaike Cafmeyer en Isabelle Van Hecke.

Wat is er hen allemaal bijgebleven van 2022? Verdeeld over verschillende rondes passeren alle hoogtepunten, dieptepunten, interessante, opmerkelijke, grappige en triestige gebeurtenissen van het afgelopen jaar de revue. ‘Voordat De Bom Valt’ is op 22 en 29 december te zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '