Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Zit jij ook al klaar voor 'James De Musical'?

Deze 3 televisieprogramma’s wil je deze week niet missen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Een nieuwe week = een nieuw tv-overzicht! Wil je je kijklijstje van ‘Out Of Office’ en ‘The Voice van Vlaanderen’ aanvullen? Van ‘Erfgenaam gezocht’ tot ‘James De Musical’: deze programma’s gaan deze week opnieuw van start!

Erfgenaam Gezocht

In het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam Gezocht’ gaat Axel Daeseleire met de hulp van notaris Carol Bohyn weer op zoek naar verschillende erfgenamen in binnen- en buitenland om hun erfenis alsnog te overhandigen.

Vanaf 8 december elke donderdag om 20u45 op VTM.

James De Musical

De aftrap van het nieuwe seizoen van ‘James De Musical’ wordt donderdag gegeven met als eerste gast Erik Van Looy. Opnieuw brengt James Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel met én voor onze eigen Vlaamse sterren: ook De Planckaerts, Bart Peeters, Alex Agnew, Dina Tersago, Karen Damen, Luc Appermont en Astrid Coppens komen dit seizoen allemaal aan bod.

Vanaf 8 december elke donderdag om 21u op Play4.

DNA – de Zaalshow

In deze special vertelt Lieven Scheire alles over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Hij neemt de kijker mee in de wonderlijke wereld van de wetenschap vol weetjes en theorieën.

Zondag 11 december 2022 om 21u40 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '