Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Ik ben enthousiast om het te zien als kijker.'

Dit populaire personage zal niet opduiken in derde seizoen van ‘Bridgerton’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Terwijl we vol ongeduld wachten op het derde seizoen van ‘Bridgerton’ krijgen we slecht nieuws over een van onze favoriete personages. Een actrice vertelde namelijk dat ze niet opduikt in de nieuwe afleveringen.

Elk seizoen van ‘Bridgerton’ focust op een ander liefdesverhaal binnen de familie. In het eerste seizoen stonden Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en Simon Basset (Regé-Jean Page), de Duke of Hastings, centraal. In het tweede seizoen moesten we tot onze grote spijt vaststellen dat Simon niet terugkeerde en nu blijkt dat in het derde seizoen Daphne afwezig zal zijn.

Deur op een kiertje

De actrice verklapte dit zelf op de rode loper van het Sundance Film Festival. Ze kreeg de vraag van Screen Rant of er spannende dingen gingen gebeuren voor Daphne in het derde seizoen. ‘Jammer genoeg niet in het derde seizoen. Ik ben enthousiast om het te zien als kijker’. De deur blijft gelukkig op een kiertje staan, want ze vult nog aan dat ze misschien wel in de toekomst terug zal verschijnen in de populaire Netflixserie.

BRIDGERTON
© Netflix

Het is geen supergrote verrassing dat Daphne (even) verdwijnt aangezien ze in het tweede seizoen al een veel minder grote rol vertolkte. Die afleveringen draaiden namelijk rond Daphnes broer, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), en zijn zoektocht naar de ware liefde. Het derde seizoen focust dan weer op Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton).

Wanneer we seizoen 3 van ‘Bridgerton’ mogen verwachten, is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '