Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

In dat nieuwe seizoen gaat Penelope op zoek naar een man, en dat met de hulp van Colin... Dat belooft!

YES: de opnames voor het derde seizoen van ‘Bridgerton’ zijn gestart

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In mei kwamen we dankzij Lady Whistledown erachter waarover het derde seizoen zal gaan: Colin Bridgerton! En nu blijkt dat de opnames voor die bewuste afleveringen van start zijn gegaan, wat dus wil zeggen dat we dichter en dichter bij het nieuwe seizoen komen.

Nadat het eerste seizoen helemaal rond Daphne Bridgerton en Simon Basset draaide en het tweede rond Anthony Bridgerton en zijn ingewikkelde relatie met Kate Sharma, is het in seizoen drie aan de beurt van Colin.

De broer is goed bevriend met Penelope Featherington, maar zij is al vanaf het eerste seizoen verliefd op hem. In het tweede seizoen zagen we zijn band met Pen verder groeien, maar dan friendzonede hij haar én vertelde hij zelfs aan de andere mannen dat hij nooit met haar zou trouwen.

Volgens de synopsis van Netflix heeft Penelope Featherington het derde seizoen haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar door haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch

Een bijkomende complicatie voor Penelope is haar breuk met Eloise, die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden.  

Gevoelens

Ondertussen is Colin terug van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn...

Dat belooft dus weer een grote portie liefde én drama. Wanneer het derde seizoen van ‘Bridgerton’ op Netflix te streamen zal zijn, is nog niet bekend. Wij tellen alvast af!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '