Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

De aanspraak op de IJzeren Troon wordt uitgedaagd, wat leidt tot een bloedige oorlog.

TRAILER: een machtsstrijd en draken in ‘House of the Dragon’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Goeiemorgen ‘Game of Thrones’-fans! Wij hebben goed nieuws, want de trailer voor de prequel ‘House of the Dragon’ werd gelost. En daarin zien we een heuse machtsstrijd en draken.

Het zit er al een tijdje aan te komen: de prequel van ‘Game of Thrones’. We wisten al dat ‘House of the Dragon’ binnen een maand bij ons te streamen is. We kregen al een teaser te zien, en nu lost HBO ook de officiële trailer.

Dochter Rhaenyra

In die trailer zien we hoe House Targaryen aan een heuse machtstrijd begint. Koning Viserys Targaryen kiest namelijk zijn oudste dochter Rhaenyra als opvolger. Maar de aanspraak op de IJzeren Troon wordt uitgedaagd, wat leidt tot een bloedige oorlog, de Dans van de Draken, die Westeros dreigt te verscheuren.

De nieuwe HBO-reeks is gebaseerd op het boek ‘Fire & Blood’ van George R.R. Martin. Het verhaal speelt zich tweehonderd jaar eerder af dan ‘Game of Thrones’. ‘House of the Dragon’ is vanaf 22 augustus te zien op Streamz.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '