Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik was eigenlijk blij dat ik kon vertrekken, want ik had het een beetje gehad', klinkt het bij Christiaan.

PREVIEW: de stress en twijfels voor het beslissingsmoment slaan toe in ‘Blind Getrouwd’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De afleveringen van ‘Blind Getrouwd’ zijn weer voorbij gevlogen, want komende maandag is het voor Dziubi & Brecht en Lien & Joren al tijd voor het beslissingsmoment. In een preview krijgen we nu al te zien dat vooral Joren vlak voor de climax – of anticlimax? – worstelt met de situatie.

De laatste loodjes wegen het zwaarst, zeggen ze weleens. En dat blijkt ook bij de meeste koppels van ‘Blind Getrouwd’ het geval. Het beslissingsmoment staat namelijk voor de deur, en dat brengt heel wat emoties en twijfels teweeg. Vorige week ontdekten Jana en Christiaan dat ze dan toch nog niet helemaal op dezelfde golflengte zitten, deed Joren een laatste poging om Lien voor zich te winnen, en leek Dziubi zijn gevoelens voor Brecht in twijfel te trekken. Of hij nog voldoende tijd zal hebben om uit te zoeken of hij een toekomst ziet met zijn man is nog maar de vraag, want komende maandag moeten de twee al beslissen of ze verder willen met elkaar.

Romantische boottocht

Het is wel moeilijk om dat achter te laten, en ook Brecht achter te laten en alleen te slapen vannacht. Dat is een heel raar gevoel’, vertelt hij terwijl hij hun appartementje in Destelbergen leegmaakt. ‘We hebben hier gebabbeld, samen gekookt, veel gepraat,...’, klinkt het. Nadat de twee hun stekje verlaten, hebben ze nog één nacht om voor een allerlaatste keer alles op een rijtje te zetten voordat ze weer in hun trouwkostuum moeten kruipen voor het beslissingsmoment.

brecht en dziubi
© VTM

Het experiment loopt maandag ook voor Joren en Lien ten einde. Voordat ook zij weer voor het altaar staan, regelt Joren nog een romantisch boottochtje op de Leie, om haar te bedanken voor haar zorgen. De dagen voordien lag hij namelijk ziek in de zetel, en ontpopte Lien zich volgens hem tot een echte echtgenote. Zit er dan toch nog meer in? ‘Naarmate ons parcours opschuift, denk ik: waarom ben jij nu pas die topvrouw die ik wou dat je in het begin was?! Waarom kan dat nu wel?‘, klinkt het. Hij stelt zich duidelijk vragen bij hoe het nu verder moet, maar Lien drukt hem op het hart om er niet té hard over te piekeren. Heeft zij haar keuze wel al gemaak, dan?

Florence & Jiri en Jana & Christiaan hebben nog een weekje extra om over het beslissingsmoment na te denken. Zowel Florence als Jiri hebben het wel moeilijk om hun stekje in Kapellen achter te laten. ‘Moest ik mij bij iemand niet goed voelen of het zou niet klikken, dan zouden zes weken lang aanvoelen, maar deze zijn echt voorbij gevlogen. Dat vind ik positief’, aldus die laatste. Ten huize Jana en Christiaan lijkt het dan weer de verkeerde richting uit te gaan. Jana blokt zijn goede bedoelingen af, waardoor Christiaan de moed stilaan opgeeft. ‘Ik was eigenlijk blij dat ik kon vertrekken, want ik had het een beetje gehad’, vertelt hij teleurgesteld in de aflevering van maandag. Als dat maar goed komt!

Je kijkt naar de volgende aflevering van ‘Blind Getrouwd’ op maandag 7 november om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '