Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De koppels leren elkaar duidelijk een pak beter kennen.

PREVIEW: traantjes, complimentjes en eerste frustraties op huwelijksreis in ‘Blind Getrouwd’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De vier koppels uit ‘Blind Getrouwd’ wisselden enthousiast hun jawoorden uit en zijn officieel in het echt verbonden. Het grote trouwfeest met z’n allen samen is ook achter de rug, dus het is hoog tijd voor de huwelijksreis. Daar vloeien traantjes, vallen complimentjes én spotten we de eerste frustraties.

De vier koppels uit ‘Blind Getrouwd’ gaan in de aflevering van morgen, maandag 26 september, op huwelijksreis. Nieuw dit seizoen is dat ze, net als het trouwfeest, ook dit met z’n allen delen. Ze trekken een weekje naar de Turkse zon, en meer bepaald naar Bodrum. De grote vraag is of ze naast zon, zee en strand ook vooral van elkaar zullen genieten?

Aftoetsen

Joren en Lien botsen op de eerste verschillen tussen hun tweetjes. Joren lijkt wel een Duracell-konijntje wiens batterijen nooit plat lopen terwijl Lien net wel soms rust nodig heeft. Dat zorgt voor wat wrijvingen tijdens hun eerste etentje ’s avonds én ’s ochtends bij het ontwaken. ‘Gij zijt wel zeer actief ’s morgens’, zegt Lien eerlijk tegen haar kersverse echtgenoot. ‘Dat is een probleem hé’, antwoordt Joren. Gelukkig maakt hij het goed met zijn vrouwtje de beste barista ter wereld te noemen. Al kan het feit dat zij hem dan een cappuccino zal maken daar ook voor iets tussen zitten. Hij ziet hun verschil in energie niet direct als een deal breaker: ‘Dat is elkaar wat aftoetsen’.

Emotionele gesprekken

Brecht en Dziubi leren elkaar ook een pak beter kennen, en dat resulteert in traantjes. Niet door eventuele frustraties, maar door emotionele gesprekken. De twee praten openlijk over hun coming-out, en vooral door Dziubi was dat een moeilijke periode omdat hij zwaar gepest en zelfs fysiek aangevallen werd.

Florence en Jiri zitten qua aanpak op dezelfde lijn: ze doen het rustig aan. ‘Ik ben geen player, totaal niet’, zegt Jiri. ‘Ik wil er echt voor gaan en liever wat meer tijd nemen om een goede basis te leggen, dan te snel te gaan.’ Florence denkt daar gelukkig net hetzelfde over waardoor ze genieten van een heerlijke eerste dag in Turkije.

Christiaan kan dan weer een primeurtje afvinken, want hij beseft dat hij nog nooit zo lang met een vrouw aan één stuk door samen is geweest. Hij had namelijk nog nooit eerder een relatie. Jana heeft daar begrip voor: ‘Hij leert me kennen en moet al direct 24u op 24u bij mij zijn. Het feit dat hij aangeeft dat hij zich goed voelt, dat is één van de mooiste complimenten die je kan krijgen.’

Benieuwd hoe ze hun huwelijksreis verder beleven? Je ziet het morgen, maandag 26 september, om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '