Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze deelden een superschattige eerste gezinsfoto.

Winnie en Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen hun eerste kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Winnie Bogaerts (30) en Jonah Hulselmans (32) uit ‘Blind Getrouwd’ maakten in april bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten. De kleine spruit kwam onlangs ter wereld en het koppel deelde een eerste, superschattige gezinsfoto op Instagram.

Winnie en Jonah stapten in het huwelijksbootje in het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Het experiment was een schot in de roos, want ze hadden onmiddellijk een goede klik. Meer dan twee jaar later is het koppel nog steeds dolverliefd, doorstonden ze samen een helse verbouwing én ze zijn nu ook trotse ouders van hun allereerste kleine spruit.

Keizersnede

Winnie en Jonah wisten het geslacht van hun ongeboren baby’tje niet op voorhand. ‘Wij doen al eens graag iets blind, dus besloten we om het geslacht van onze baby voor onszelf een verrassing te houden en het gewoon zelf niet te weten tot aan de geboorte’, aldus het stelletje. Afgelopen donderdag 22 september brak hét grote moment aan. Winnie beviel met een geplande keizersnede van hun kleine spruit.

Op Instagram deelden ze een superschattige eerste gezinsfoto waaronder ze ook het geslacht en de naam van hun kindje bekendmaakten. Het is een meisje en ze doopten haar Lily. ‘Wij zijn al helemaal verliefd en genieten volop van onze roze wolkjes’, staat er als onderschrift te lezen.

Heel wat BV’s wensten de kersverse ouders een dikke proficiat in de comments. ‘Proficiat toppers! Zo leuk’, schreef K3’tje Hanne en ‘Mah jaaaaaa!! Proficiat alle 3!’, typte Sam De Bruyn. Ook tal van ‘Blind Getrouwd’-collega’s waaronder Laura Lieckens, Nick Laenen, Nuria Gilizintinova en Christophe Ramont typten hun gelukwensen onder de foto.

Meer babygeluk:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '