Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ze kozen een mooie naam voor hun kleine spruit.

Nicolas Cage (58) en Riko Shibata (27) verwelkomen eerste kindje samen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We kwamen begin dit jaar te weten dat Nicolas Cage (58) en Riko Shibata (27) hun eerste kindje samen verwachtten. De kleine spruit kwam onlangs ter wereld.

Nicolas Cages zonen Kal-El en Weston zijn met hun respectievelijk 16 en 31 lentes al lang uit de luiers, maar toch zal de acteur zijn verversskills opnieuw moeten bovenhalen. Zijn huidige vrouw Riko Shibata beviel namelijk onlangs van hun eerste kindje samen, dat bevestigde een vertegenwoordiger van het koppel aan het Amerikaanse magazine People.

Mooie naam

De kleine spruit kwam gisteren, woensdag 7 september, ter wereld in Los Angeles. Nicolas verklapte eerder al dat het een meisje is. Het stel doopte hun dochtertje August Francesca Coppola Cage. Volgens de vertegenwoordiger stellen zowel de mama als het kindje goed.

Nicolas en Riko leerden elkaar in 2020 kennen in Japan op de set van de film ‘Prisoners of the Ghostland’ waar ze allebei in meespelen. Vorig jaar in februari stapten ze in het bijzijn van hun dichtste familie en vrienden in Las Vegas in het huwelijksbootje. 

Nog meer babynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '