Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En dat iets meer dan een jaar nadat hun relatie bekendraakte.

Nick Laenen uit ‘Blind Getrouwd’ zet nieuwe stap in zijn relatie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Goed nieuws voor Nick Laenen uit ‘Blind Getrouwd’. De kandidaat heeft met zijn huidige vriend een grote stap gezet in hun relatie. Het koppel heeft namelijk een huis gekocht! En dat iets meer dan een jaar nadat hun relatie bekendraakte.

Nick Laenen deed in 2020 mee aan het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ en werd toen aan Christophe Ramont gekoppeld. Maar het mocht niet baten tussen de twee, want ze ontdekten al snel dat er niets meer in zat dan vriendschap en dus vroegen ze officieel de scheiding aan en gingen ze als singles verder.

In augustus 2021 kwam er via Instagram goed nieuws van Nicks kant. Hij had namelijk opnieuw de liefde gevonden. Ondertussen zijn we zo’n dik jaar verder en gebruikt de kandidaat opnieuw het socialemediaplatform om leuk nieuws aan te kondigen.

Nieuw hoofdstuk

Hij en zijn lief hebben samen een huis gekocht! Nick deelde onderstaande vrolijke foto op Instagram en schreef er in het Engels het volgende bij: ‘Ja, we hebben een huis gekocht. Ik kan niet wachten tot dit nieuwe hoofdstuk begint!’ Ook de hashtags #grotestapmetdeliefdevanmijnleven en #onsplekje staan erbij. Schattig!

In de comments werd het koppel gefeliciteerd door tal van bekende gezichten. Zo schreef Winnie Bogaerts ‘Proficiat met jullie stekje!’ en Laura Lieckens reageerde met ‘Whoop whoop ik voel een housewarming aankomen. Toppers.’ Zij deden ook allebei mee aan het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Ook Elke Clijsters wenste koppel proficiat en zelfs van ex-man Christophe – waarmee Nick nog altijd goede vrienden is – kregen ze de fijne reactie ‘Proficiat, lieverds!!! Het is een droomhuis waar jullie fantastische tijden tegemoet gaan!’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '