Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Je geeft me vlinders.'

Nick uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriend

Herlinde Matthys

Nick (40) deed vorig jaar mee aan ‘Blind Getrouwd’ waar hij gekoppeld werd aan Christophe en zo het allereerste holebikoppel vormde dat meedeed aan het populaire programma. De twee bleven niet getrouwd, maar zijn wel beste vrienden. Nick maakte nu bekend op Instagram dat hij een nieuw lief heeft.


Vlaanderen was op slag verliefd op Christophe en Nick uit het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd‘. De spontaniteit waarmee ze elkaar knuffelden bij de eerste ontmoeting, de grappige gesprekken die ze voerden en vooral de gekke stoten die ze uithaalden. Het was duidelijk dat er een klik was tussen de twee, maar die was louter vriendschappelijk. Omdat er van romantische gevoelens – vooral aan Nicks kant – geen sprake was, besloten ze beste vrienden te blijven, tot grote spijt van kijkend Vlaanderen dat toch had gehoopt op een happy end.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Nick Laenen (@nick_laenen)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vlinders


Voor dat mooie einde zorgden de twee mannen dan maar gewoon zelf. Christophe deelde niet lang daarna op Instagram dat hij opnieuw de liefde vond. Hij hield zijn lover nog even geheim, maar in begin juni konden we een gezicht plakken op de man die zijn hart terug lijmde: Carl. Ze leerden elkaar kennen op een feestje dankzij een gemeenschappelijke vriendin. Die relatie hield helaas niet stand en de twee gingen eind 2020 uit elkaar.

Gisteren was het Nick die goed nieuws had voor zijn volgers. Hij postte een mysterieuze zwart-witfoto waarop een man, wiens gezicht er strategisch van geknipt is, hem knuffelt. Het onderschrift maakt duidelijk dat dit de nieuwe vriend is van Nick, want hij schreef eronder: ‘Je geeft me vlinders’ gevolgd door de hashtag #love.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Nick Laenen (@nick_laenen)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat bekend en minder bekend volk wenste de tortelduifjes in de comments veel geluk samen. Ook Nicks ex Christophe reageerde met drie hartjes op de foto. Andere ‘Blind Gertrouwd’-deelnemers waaronder Winnie, Lothar en Nuria kropen ook in de pen, of beter gezegd toetsenbord, om Nick en zijn tot nu toe nog onbekende partner te feliciteren.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '