Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Ik zat nu eenmaal met twee sterke spelers op de bank.’

ZIEN: dit is de tiende vertrekker van ‘Big Brother’

Annelies Hart

Een nieuwe week, een nieuwe vertrekker. Ondertussen zijn we er al aan gewend geraakt om elke zaterdagavond afscheid te nemen van een van de bewoners van het ‘Big Brother’-huis. Voor de deelnemers blijft het echter elke keer nog slikken. ‘Het is een spel en alles kan gebeuren’, aldus de afvaller.

Gisterenavond moest in de liveshow van ‘Big Brother’ naar goede gewoonte weer iemand het huis verlaten. Het was Danny, die na een maand exit sinds vorige week terug in het huis is, die deze week Power of Nomination kreeg. Wat zorgde voor veel schrik bij de bewoners. Michelangelo, Bart en Jason lagen al te speculeren over wie er genomineerd zou worden en vermoedden dat zij het wel eens konden zijn. En ze hadden gelijk: gisterenavond heeft een van hen zijn koffers moeten nemen.

Het doek viel voor Michelangelo. ‘Het is een heel mooi avontuur geweest en ik heb genoten van elk moment’, aldus de tiende afvaller eens hij bij Tatyana en Geraldine aankomt. ‘Ik ben dankbaar voor elke kans die ik heb gekregen.’

Alles kan gebeuren

Zelf vermoedt hij dat Jason of Bart uiteindelijk als winnaar uit het huis gaat komen. ‘Ik zat met twee hele sterke spelers op de bank en ik gun het hen van harte.’

In het verleden heeft Michelangelo Danny al eens genomineerd, waarop die laatste nu hetzelfde bij hem doet en hij wel moet vertrekken. Geraldine polst toch even hoe dat voelt. ‘Dit is een spel en alles kan gebeuren. Ik heb er hoe dan ook tien weken in gezeten. Afgelopen week had ik wel wat pech met de nominatie die niet geldig was, maar ik ben trots op mijn parcours’, besluit Michelangelo, voor hij zijn familie in de armen valt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '