Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Komende week is het Big Brother die het de bewoners moeilijk zal maken, want het is confusion week.

Plottwist in ‘Big Brother’: meteen na vertrek derde afvaller volgen nieuwe nominaties

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

De makers van ‘Big Brother’ op Play4 weten de spanning erin te houden. Gisterenavond verliet een derde bewoner het huis. Maar dat was nog niet alles. Vlak na diens vertrek volgden er al nieuwe nominaties!

Na Judy en Chelsea moet voor de derde keer op rij een vrouwelijke inwoner het ‘Big Brother’-huis verlaten: 55-plusser Ilse. Haar verblijf was van korte duur, want Ilse vervoegde pas een dikke week geleden de ‘Big Brother’-familie.

Mijn hoogsensitiviteit heeft het me moeilijk gemaakt.

Ilse, derde afvaller ‘Big Brother’

‘Ik beschouw mezelf als een pittige vrouw, die wel houdt van een beetje rock & roll’, stelde Ilse zich voor aan het begin van haar ‘Big Brother’-avontuur.

Ze noemde zichzelf toen ‘de perfecte kandidaat’ voor het spel en was naar eigen zeggen dan ook van plan om alles te geven om de finale te halen. Maar het mocht niet zijn. ‘Mijn hoogsensitiviteit heeft het me moeilijk gemaakt’, liet ze bij haar vertrek optekenen.

Plottwist van jewelste

Vlak na de exit van Ilse volgde een plottwist van jewelste. Komende week is het Big Brother die het de bewoners moeilijk zal maken, want het is confusion week.

Big Brother zette gisterenavond al meteen de toon door de bewoners te vragen om hun medekandidaten reeds opnieuw te nomineren. ‘Wat de bewoners nog niet weten, is dat degene met de meeste stemmen het huis zal moeten verlaten’, aldus gastvrouw Tatyana Beloy. Spannend!

‘Big Brother’ wordt elke werkdag om 22u uitgezonden op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Op zaterdag is om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay.be kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

Nog meer tv-nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '