Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

De opnames gingen gisteren van start in New York.

Dit is het eerste setbeeld van ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De opnames van de langverwachte ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’ gingen gisteren eindelijk van start in New York. Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker deelde het allereerste setbeeld van zichzelf als Carrie samen met Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon).


We hebben er stiekem al die jaren op gehoopt, maar nu is het eindelijk zover: nieuwe afleveringen van ‘Sex and the City‘! De opnames van de reboot ‘And Just Like That‘ gingen gisteren van start in the city that never sleeps. We zullen te zien krijgen wat er geworden is van Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) meer dan tien jaar na de laatste film.

Leading ladies


Sarah Jessica Parker deelde in aanloop van die eerste draaidag al heel wat teasers op haar Instagrampagina. Zo postte ze enkele foto’s van de allereerste table reading en toonde ze wat ze allemaal meeneemt om het lange wachten tussen de opnames van de verschillende scènes wat draaglijker te maken. Toch zijn we vooral benieuwd naar die eerste setfoto en hoe de drie leading ladies er na al die tijd uitzien.

Ons geduld wordt beloond, want Sarah Jessica deelde een eerste glimp van de opnames! Ons hart maakt eerlijk gezegd een sprongetje wanneer we op de foto zien hoe het drietal in een prachtige outfit door de straten van New York flaneert. Ze zien er fantastisch uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook Kristin en Cynthia deelden dezelfde foto met de enthousiaste onderschriften ‘we zijn terug’ en ‘dag 1’. Willie Garson (Stanford) reageerde dat hij niet kan wachten om ook terug op de set te staan. Maandag is zijn eerste draaidag. ‘And Just Like That’ volgt Carrie, Miranda en Charlotte als vijftigers in het hedendaagse New York. De reeks zou bestaan uit tien afleveringen van een half uur en zou nog later dit jaar op HBO Max te zien zijn en bij ons op Streamz.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '