Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VOLTAGE PICTURES

Bekijk 'After', 'After We Collided' én de allernieuwste 'After We Fell' na elkaar op het grote scherm.

Kinepolis organiseert heel binnenkort een ‘After’-marathon

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We wisten al dat ‘After We Fell’, het derde deel van de ‘After’-reeks, vanaf 1 september te zien is in de bioscoop. Ben je fan van dit liefdesverhaal of weet je niet goed meer hoe de eerste twee films nu weeral gingen? Goed nieuws, want Kinepolis organiseert heel binnenkort een ‘After’-marathon, en dat op maar liefst drie verschillende dagen.


Van sommige films krijg je maar niet genoeg. ‘After‘ is daar zo eentje van en gelukkig bestaan er dan ook verschillende delen. De eerste film kwam uit in april 2019 en was onmiddellijk een gigantisch groot succes. Het tweede deel ‘After We Collided‘ liet dan ook niet lang op zich wachten en kon je in 2020 bekijken. Voor deel 3 ‘After We Fell’ is het nog een paar weekjes geduld uitoefenen, want die speelt vanaf 1 september in de Belgische zalen.

Turbulente liefdesleven


Ben je ondertussen al een beetje vergeten hoe het turbulente liefdesverhaal van Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) ging of wil je hun passionele scènes graag nog een keertje herbeleven op het grote scherm? Kinepolis houdt binnenkort een heuse ‘After’-marathon waarop het de drie films na elkaar afspeelt. Op drie verschillende dagen kan je de marathon bijwonen, meer bepaald op woensdag 1 september, zaterdag 4 september of zondag 5 september.

Op woensdag en zondag begint de kijkpret al om kwart voor 2 in de namiddag en wandel je met knikkende knietjes van al die romantiek opnieuw buiten om 19u38. Op zaterdag starten de vertoningen iets later, want dan wordt de eerste film om 16u uitgezonden en de derde om 20u15 waardoor je pas om 21u53 naar huis kan gaan. Tickets voor dit event kosten 25,95 euro en zijn te koop via de website van Kinepolis. Voor die prijs krijg je ook een drankje, een snack en een goodie.

Nog meer ‘After’-fun


Na ‘After We Fell’ mag je je trouwens nog aan een vierde film, een sequel én een prequel verwachten. De sequel speelt zich af na ‘After Ever Happy’ en zou gaan over Tessa en Hardins kinderen Emery en Auden. De prequel zou volgens Teen Vogue dan weer gaan over de jonge Hardin. Daarin zou hij vertellen over zijn leven voor, tijdens en nadat Tessa in zijn leven kwam. In beide films zouden logischerwijs andere acteurs de plek van Josephine en Hero innemen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '