Home Lifestyle Film Vanaf deze datum is ‘After We Fell’ te zien in de bioscoop

Vanaf deze datum is ‘After We Fell’ te zien in de bioscoop

Kinepolis deelde het goede nieuws.

releasedatum after we fell
© Voltage Pictures

In februari kregen we nog een teaser te zien van ‘After We Fell’. Alleen stond er toen enkel ‘coming soon’ te lezen en was er dus nog geen exacte releasedatum bekend. Nu weten we eindelijk wanneer we het vervolg op ‘After We Collided’ in de bioscoop kunnen verwachten.

Momenteel zijn de bioscopen helaas nog gesloten, maar we hopen natuurlijk dat daar snel verandering in komt. En dan hebben we al minstens een film om reikhalzend naar uit te kijken: ‘After We Fell‘. Er werd aangekondigd dat deze titel vanaf 1 september te zien zal zijn in de bioscoop. Ook Kinepolis deelde het goede nieuws op Facebook en bevestigde zo dat het derde deel van de ‘After’-reeks ook in ons land vanaf september te zien zal zijn.

Op het einde van ‘After We Collided‘ gebeurde er enorm veel. Zo zagen we dat Tessa (Josephine Langford) overwoog om naar Seattle te verhuizen voor een job. Maar aangezien Hardin (Hero Fiennes Tiffin) uiteindelijk – ondanks dat Trevor (Dylan Sprouse) hem zei dat hij toxic is voor Tessa en hij bij haar weg moet blijven – toch achter haar aan ging, kan dat haar beslissing weleens beïnvloeden. Hardin liet ook een nieuwe tattoo zetten waarmee hij zegt dat hij haar nooit wil verlaten. Tenslotte ontdekten we dat de dakloze man waarmee Hardin al een ontmoeting had Tessa’s vader is.

Het turbulente liefdesverhaal gaat verder in ‘After We Fell’, de derde film in de ‘After’-reeks. We kregen al een sneak peek vol vurige scènes tussen Hardin en Tessa. We vingen toen ook een eerste blik op van het gloednieuwe personage Robert (‘Famous in Love’-acteur Carter Jenkins). Nu is het nog tot september aftellen om te ontdekken hoe het verhaal precies zal verdergaan.

Lees ook: