https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Welke van deze films staan op jouw lijstje?

MUST SEE: voor deze 6 films rennen wij in februari naar de bioscoop

Robine van Tilburg

Februari biedt ons films van heel wat verschillende genres aan. Bekijk jij komende maand een tekenfilm van Vlaamse bodem, die andere Vlaamse topfilm ‘Trio’, of ga jij liever voor horror? Voor ieder wat wils.

Can You Ever Forgive Me?


Verwacht op: 6 februari. Genre: dramatische komedie. Met: Melissa McCarthy, Richard E. Grant.

Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle biograaf (en kattenvrouwtje) Lee Israel. Zij verdiende begin jaren 70 en 80 haar geld door boeken te schrijven over Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder en journalist Dorothy Kilgallen. Wanneer Lee minder populair wordt en haar boeken niet langer gepubliceerd krijgt, gebruikt ze haar schrijftalent om anderen te misleiden, opgehitst door haar loyale vriend Jack.

Bekijk de trailer hier.

Trio


Verwacht op: 13 februari. Genre: dramatische komedie. Met: Matteo Simoni, Ruth Beeckmans, Bruno Vanden Broecke.

Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat, worstelt al een tijdje met een depressie. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise, een grofgebekte escorte, maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen… maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

Bekijk de trailer hier.

Escape Room


Verwacht op: 6 februari. Genre: thriller. Met: Taylor Russell, Deborah Ann Woll, Logan Miller.

In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen.

Bekijk de trailer hier.

If Beale Street Could Talk


Verwacht op: 13 februari. Genre: drama. Met: Stephan James, Regina King, Kiki Layne.

‘If Beale Street Could Talk’ speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine ‘Tish’ Rivers en Alonzo ‘Fonny’ Hunt. Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt goed, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen.

Bekijk de trailer hier.

Urbanus: de Vuilnisheld


Verwacht op: 27 februari. Genre: komedie. Met: Urbanus, Ben Segers, Sven De Ridder.

‘Urbanus: de Vuilnisheld’ is de allereerste Urbanus-tekenfilm. In de film sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus. Igor mag gevaarlijk afval komen storten in Tollembeek gedurende een jaar en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd en de kinderen komen in opstand tegen het plan van de volwassenen.

Bekijk de trailer hier.

Happy Death Day 2U


Verwacht op: 20 februari. Genre: horror. Met: Israel Broussard, Jessica Rothe, Ruby Modine.

‘Happy Death Day 2U’ is het vervolg op de succesvolle film uit 2017. Deze keer ontdekt Tree dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen.

Bekijk de trailer hier.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content