Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Naar welke serie kijk jij het meest uit?

TV-TIPS: naar deze 15 series kijken wij reikhalzend uit in 2019

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

De feestdagen liggen ondertussen achter ons en voor de tv-liefhebber wil dat maar één ding zeggen: series verwelkomen! Deze vijftien nieuwe series en seizoenen bekijken wij in 2019.

Stranger Things (seizoen 3)


Wie het eerste en het tweede seizoen van ‘Stranger Things’ bekeek, kijkt ongetwijfeld al véél te lang uit naar het derde seizoen. De verhaallijn, muziek en acteerprestaties in de serie zijn gewoon té goed. En je hebt meteen een geldige reden om deze zomer binnen te Netflixen...

Verschijnt vanaf 4 juli op Netflix.

You (seizoen 2)


Wie het eerste seizoen van ‘You’ gezien heeft, weet dat de serie op een nogal onverwachte manier is geëindigd. Daarom kunnen we niet wachten om te zien hoe het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley) verder zal gaan. Wordt hij ooit betrapt door de autoriteiten? We hopen in het tweede seizoen te zien wat er in Joes verleden gebeurd is waardoor hij doet wat hij doet.

Verschijnt in de loop van 2019 op Netflix.

Is er een dokter in de zaal?


Philippe Geubels is een wandelende medische encyclopedie. Zo kent hij bijvoorbeeld volledige bijsluiters van medicijnen uit het hoofd. Dat verborgen talent toont hij dit voorjaar in de nieuwe, humoristische panelquiz ‘Is er een dokter in de zaal?’, over het belangrijkste onderwerp dat er bestaat: onze gezondheid. Wij geloven volledig in Philippe als presentator. En we hopen vooral op een iets originelere panelquiz dan de lach-maar-zo-hard-je-kan-ook-al-was-het-zelfs-niet-bijna-grappig-programma’s van niet nader genoemde BV’s...

Verschijnt later dit voorjaar op Eén.

Callboys (seizoen 2)


In de zomer van 2016 kregen we het eerste seizoen van Jan Eelens ‘Callboys’ te zien. En niet veel later kwam het nieuws dat er een tweede seizoen zou komen waarin Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders opnieuw de hoofdrol zullen spelen. Jammer genoeg zal het nog wel een tijdje duren voor dat tweede seizoen uitgezonden wordt... Wij hopen alleszins op een release ergens dit jaar nog. De eerste beelden kan je hier alvast bekijken.

Verschijnt hopelijk in de loop van dit jaar op VIER.

Temptation Island (seizoen 11)


Héél erg veel woorden hoeven we aan ‘Temptation Island’ niet meer vuil te maken. Wie zijn verstand weleens graag op nul zet wanneer hij televisie kijkt, zit bij ‘Temptation Island’ gewoon goed. Ook dit jaar zullen we op Flair.be weer uitgebreid verslag uitbrengen over het programma en hun prachtige deelnemers. We kijken er al naar uit... Naar goede (of slechte) gewoonte deelt VIJF pas op de allerlaatste nipper de praktische info over het nieuwe ‘Temptation Island’-seizoen. Maar aangezien de vorige seizoenen telkens begin februari van start gingen vermoeden we dat die planning ook dit jaar ongewijzigd blijft...

Verschijnt naar alle waarschijnlijkheid in februari op VIJF.

Blind Getrouwd (seizoen 4)


Ook over ‘Blind Getrouwd’ hoeven we niet heel veel meer uit te leggen. Omdat van het vorige seizoen enkel Frie en Toon getrouwd bleven, hopen we dit jaar natuurlijk op een betere uitslag... In de loop van januari hopen we de foto’s van de nieuwe kandidaten in onze mailbox te zien verschijnen... en die delen we dan uiteraard meteen met jullie. We vermoeden dat dit vierde seizoen, net zoals de laatste twee seizoenen, in de laatste week van januari van start zal gaan.

‘Blind Getrouwd’ verschijnt naar alle waarschijnlijkheid eind januari op VTM.

De Mol (seizoen 7)


Half december onthulde presentator Gilles De Coster dat de Mol dit jaar in Vietnam de opdrachten zal proberen te saboteren. En net zoals bij de vorige seizoenen, gingen wij al meteen op zoek naar tips in zijn boodschap. Maar het échte mollenjagen kan natuurlijk pas binnenkort van start gaan... héél binnenkort, hopen wij.

‘De Mol’ verschijnt naar alle waarschijnlijkheid in februari of maart op VIER.

Big Little Lies (seizoen 2)


Het eerste seizoen van de spannende powervrouwserie ‘Big Little Lies’ sleepte maar liefst vier (!) Golden Globes in de wacht. En wij voelen de prijzen voor het tweede seizoen al aankomen... Toen bekendgemaakt werd dat niemand minder dan Meryl Streep Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley en Laura Dern zou vergezellen in het tweede ‘BLL’-seizoen, begonnen we al helemaal te popelen voor het tweede seizoen.

Het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ verschijnt hopelijk deze zomer op Netflix.

Blind Date


In september bereikte het fantastische nieuws onze oren dat ‘Blind Date’ een nieuw seizoen zou krijgen. Na bijna vijftien jaar stilte, verschijnt het fantastische datingprogramma binnenkort weer op VTM. Jammer genoeg zal Ingeborg de presentatie van het programma niet meer op zich nemen. Nathalie Meskens volgt haar op.

‘Blind Date’ verschijnt dit voorjaar nog op VTM.

De Dag


‘De Dag’ is de eerste serie die de eerste serie die lolbroek Jonas Geirnaert samen met zijn vriendin Julie Mahieu schreef. De serie vertelt het verhaal van een kleine stad die wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een bijzonder spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. De oneven afleveringen tonen wat er gebeurt bij de politie, de onderzoekers en de naasten van de gijzelaars. De even afleveringen tonen hoe het er in de bank aan toegaat. Wie een Telenet Play- of Play More-abonnement heeft, kan ‘De Dag’ al sinds april bekijken. Anderen moesten bijna een jaar langer wachten. Maar nu is het moment eindelijk daar! ‘De Dag’ verschijnt deze week nog op VIER. Lees hier onze recensie.

‘De Dag’ verschijnt vanaf donderdag 10 januari op VIER.

Gent West (seizoen 2)


‘Veronique Dockx wilt gerechtigheid voor haar dochter Luna. Zij zint nog steeds op wraak en wil kost wat kost de moordenaar van haar dochter vinden.’ Zo luidt de inleiding van het tweede ‘Gent West’-seizoen op de website van VIER. Veronique (Ruth Becquart) weet dat de zoon van haar rivale Kat (Gilda De Bal) verantwoordelijk is voor Luna’s dood, en dat hij haar vermoordde op vraag van zijn moeder. Ze wil maar één ding: wraak. Dat dat nieuwe seizoen er maar snel is!

Het tweede seizoen van ‘Gent West’ verschijnt in de loop van dit jaar op VIER.

Game of Thrones (seizoen 8)


Het achtste seizoen wordt het állerlaatste van ‘Game of Thrones’, dé release waarnaar elke echte ‘GoT’-fan al bijna anderhalf jaar orgastisch uitkijkt. Zeven seizoenen lang werd er geleefd naar de confrontatie met de Night King. Het achtste seizoen zal maar zes afleveringen tellen, maar elke aflevering zal wel minstens een uur duren. We hoorden trouwens waaien dat Kit ‘Jon Snow’ Harington moest huilen nadat hij het script van het achtste seizoen las. Reden te meer om april 2018 zevenentachtig keer te omcirkelen in je agenda.

Verschijnt in april op HBO.

The End of the F***ing World (seizoen 2)


Wij waren helemaal ondersteboven van Netflix’ ‘The End of the F***ing World’. Ondertussen is het exact een jaar geleden dat we de serie zagen verschijnen. Op één enkele avond zagen we het eerste seizoen helemaal uit. Acht keer twintig minuten die erdoor vlogen als hadden ze een flesje laxatie opgeslurpt. Onze volledige recensie van het eerste seizoen van ‘The End of the F***ing World’ lees je hier. Wij kunnen alvast niet wachten om meegesleurd te worden in de vreemde kronkels van James en Alyssa... als zij tenminste nog steeds de twee hoofdpersonages zijn.

Verschijnt hopelijk in de loop van 2019 op Netflix.

La casa de papel (seizoen 3)


Op het einde van het vorige seizoen zagen we dat de bende van ‘La casa de papel’ – of wat er van overblijft tenminste – ontsnapte met het geld op zak. Ze zijn nu steenrijk en op de vlucht, waarom zouden ze dan in godsnaam nóg een overval plegen? We kunnen bijna niet wachten om het te weten te komen. En om Denver en Rio terug te zien...

Verschijnt in de loop van 2019 op Netflix.

Orange Is The New Black (seizoen 7)


Seizoen 7 wordt het allerlaatste van ‘Orange Is The New Black’. Dat nieuws bezorgde ons gemengde gevoelens: langs de ene kant zullen we onze vriendinnen – ja, dat zijn ze ondertussen – missen, maar langs de andere kant had seizoen 5 eigenlijk al het einde mogen zijn. Het perfecte laatste seizoen speelt zich in onze ogen af binnen de muren van Litchfield, dus laat ons hopen dat Taystee en co. daarnaar terugkeren. Waarschijnlijk komt seizoen 7 in juni of juli online, net zoals bij de zes vorige seizoenen, dus we hebben nog even om mentaal al afscheid te nemen.

Verschijnt naar alle waarschijnlijkheid in de zomer van 2019 op Netflix.

[td_smart_list_end]

 

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '