Home Lifestyle ZIEN: Sansa en Daenerys ontmoeten elkaar voor het eerst in nieuwe teaser...

ZIEN: Sansa en Daenerys ontmoeten elkaar voor het eerst in nieuwe teaser voor het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’

De clip mag dan maar enkele seconden lang zijn, hij toont wel al meteen een sleutelmoment uit het finaleseizoen van de fantasyreeks.

© HBO via Youtube

We lijken er al een eeuwigheid op te wachten, maar in april start dan ein-de-lijk het 8ste en helaas ook laatste seizoen van ‘Game of Thrones‘. Tv-zender HBO maakte afgelopen nacht van het reclameblok tijdens de Golden Globes gebruik om een nieuwe teaser voor de fantasyreeks op de wereld los te laten en die doet ons alleen nog maar enthousiaster aftellen naar april.

De clip mag dan maar 5 seconden – jawel – lang zijn, hij toont wel al meteen een sleutelmoment uit het finaleseizoen van ‘Game of Thrones’.

We zien Daenerys Targaryen namelijk eindelijk haar opwachting maken in Winterfell waarna Jon Snow haar voor het eerst voorstelt aan zijn zus Sansa Stark. ‘Winterfell is van u, uw genade’, begroet de roodharige Lady haar overste met enige tegenzin.

Kunnen de dames hun grieven opzij zetten en een front vormen tegen de onvermijdelijke invasie van the Army of the Dead? Wait and see…

Naast een stukje uit ‘Game of Thrones’ zien we in bovenstaande teaser ook clips uit andere nieuwe of hernieuwde HBO-series de revue passeren waaronder ‘Big Little Lies’, ‘True Detective’ (vanaf 14 januari op Play More) en ‘Divorce’.

Nog meer televisienieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.