Home Lifestyle Gilles de Coster onthult locatie van nieuw seizoen ‘De Mol’

Gilles de Coster onthult locatie van nieuw seizoen ‘De Mol’

Mollenjagers ontdekten de bestemming al iets eerder via enkele hints.

© vier

Er komt volgend jaar een nieuw seizoen van het superspannende VIER-programma ‘De Mol’. Presentator Gilles De Coster verklapte vandaag waar de meester saboteur zijn kunstjes zal uitoefenen.

‘De Mol’ is terug – of toch bijna –  en dat zullen we geweten hebben. Gisteren zagen we presentator Gilles De Coster al even opduiken iets voor 11 uur in het reclameblok van VIER. Het filmpje ging over de goede voornemens voor 2019 en Gilles vertelde dat ie meer openheid zou brengen over het nieuwe seizoen van ‘De Mol’. ‘Gedaan met de geheimdoenerij’, aldus Gilles. ‘Een eerlijk en open communicatie. Ik beloof jullie volledige transparantie.’

Vervolgens kwam er een zinnetje in beeld dat de presentator zijn mooie woorden onmiddellijk teniet deed. ‘88% van de goede voornemens komt niet uit.’ Wij hebben een sterk vermoeden dat Gilles zijn belofte bij die grote groep hoort. Al gaf hij voor de heel oplettende kijkers wél al een eerste grote tip prijs.

Grote onthulling

‘De eerste grote onthulling’, aldus de presentator. ‘We gaan dit jaar niet naar Luxemburg.’ Daarna tikte hij op zijn T-shirt waar in het groot ‘.be’ opstond. De echte mollenjagers gingen onmiddellijk aan de slag met dat beetje informatie. Zo kwamen ze uit op de website www.nietnaarluxemburg.be. Daar stond een nieuw filmpje.

Op het eerste zicht een heel vreemde video met rare beelden en nog eigenaardigere geluiden. Een mollenjager slaagde erin het mysterie te ontrafelen. Brecht De Meulenaere had het ingenieuze idee om een spectogram te maken van de video. Wij hadden er persoonlijk nog nooit van gehoord, maar blijkbaar is dat een grafiek waarin je energie uitzet per frequentiegebied tegen tijd.

Klinkt ingewikkeld, maar het resultaat is dat er een afbeelding tevoorschijn kwam en daarop stond: #Demol#Vietnam. De kandidaten zullen dus het avontuur van hun leven meemaken in het prachtige Vietnam in Zuidoost-Azië. Ondertussen maakte Gilles zelf ook al bekend met een mooie foto op zijn Instagrampagina dat het nieuwe seizoen zich daar zal afspelen.

View this post on Instagram

Hier dus 😃🇻🇳 #2019 #DeMol

A post shared by Gilles De Coster (@gdcoster) on

Wij hopen dat ‘De Mol 2019’ er heel snel aankomt én dat er niet voor iedere tip een spectogram of iets dergelijke nodig is. Wie op de hoogte wil blijven van de allernieuwste onthullingen en meer Mollennieuws kan hier terecht op het WieIsDeMol-forum.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.