Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© by Paula May on Unsplash

Wie kan er volgens jou wel zo een paartje gebruiken?

Stinkvoeten zijn voorgoed verleden tijd dankzij deze kousen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Ruiken jouw nieuwe sneakers of enkellaarsjes na een dag stappen niet meer zo fris dankzij jouw zweetpatéekes? Een Belgische arts ontwikkelde dé oplossing: sokken met zilver en bamboe.


Je wast je voeten elke dag en je doet ook iedere keer een ander paar kousen aan, maar toch verspreiden je voeten een niet zo aangename geur. De Belgische arts Rudiger Mees heeft de oplossing voor je zweetpateekes. Hij ontwierp speciale kousen die de vervelende geurtjes absorberen en neutraliseren.

Zilver en bamboe


De SUPRSOCK is gemaakt uit zilver en bamboe, en houdt je voeten fris. De zilverdraad doodt bacteriën en schimmels, en het bindt zich met het ammoniak in zweet waardoor vervelende geurtjes verdwijnen. De bamboegaren zorgen ervoor dat je voeten goed kunnen ademen. Deze unieke sokken houden je voeten dus een hele dag gezond én heerlijk fris.

De sokken kosten 30 euro voor twee paar en je kan ze op deze website online kopen. Je hebt ze in drie verschillende kleuren: wit, blauw of zwart en dat zowel voor mannen als vrouwen. Je voeten moeten dankzij deze uitvinding trouwens niet inboeten aan comfort, want de kousjes voelen ultrazacht aan. Voortaan hoef je je dus niet meer te generen als je verplicht je schoenen moet uittrekken op een feestje.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '