Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Welke 'Friends'-fan mag dit niet missen?

MUST SEE: Primark opent een Central Perk-café in hun winkel in Manchester

Friends’ viert dit jaar zijn 25ste verjaardag, en daarom verdienen Joey, Rachel, Monica, Chandler en co. het om een keertje in de bloemetjes gezet te worden. Net daarom opent Primark in zijn winkel in Manchester een eigen Central Perk, hét café uit de serie.


Gisteren, op woensdag 12 juni, opende het café voor het eerst z’n deuren in de Primark-winkel in Manchester. Het resultaat mag er alvast zijn, want alles ziet er levensecht uit. Denk maar aan de iconische sofa, de rode bakstenen muur en de neonborden die er aan de muur hangen.

 


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer dan een café


Aan de toog kan je natuurlijk verschillende drankjes en snacks bestellen, maar in het Central Perk-café is er nog veel meer te koop. Zo kan je er ook allerlei ‘Friends’-merchandise vinden. Fans van de serie kunnen er dan ook T-shirts, mokken en allerlei accessoires scoren. Een leuk souvenir om je bezoek aan deze legendarische plek te vereeuwigen. Het enige wat ons nog rest, is een tripje naar Manchester boeken.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '