Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© photo news

Haar trouwjurk van Chanel is de droom van elke vrouw!

ZIEN: Vanessa Paradis stapt in het huwelijksbootje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Vanessa Paradis, de ex van Johnny Depp, trouwde afgelopen weekend met Samuel Benchetrit in Frankrijk. Het stelletje zag er prachtig uit!


Zangeres en actrice Vanessa Paradis stapte zaterdag op haar 45ste voor de allereerste keer in het huwelijksbootje. Ze was vroeger veertien jaar samen met acteur Johnny Depp, maar het koppel trouwde nooit. Ze kregen wel twee kinderen: Lily-Rose (19) en Jack (16). Vanessa besloot nu wel Samuel Benchetrit (45), een Franse filmregisseur, eeuwige trouw te beloven.

Het koppel laat er geen gras over groeien. Ze leerden elkaar nog geen twee jaar geleden kennen op de filmset van ‘Chien’ en maakten hun relatie in de zomer van 2017 openbaar. Al eind vorig jaar ging de man op één knie voor de knappe blondine. Een goed halfjaar later gaven ze elkaar het jawoord in het gemeentehuis van Saint-Siméon, een klein dorpje bij Parijs.

Belgische ontwerper


Ze kozen voor een intieme plechtigheid met hun familie en vrienden. Gelukkig voor ons doken er nu toch enkele foto’s op van de prachtige bruid en haar nieuwe hubby. Vanessa droeg een schitterende wite, lange trouwjurk van Chanel met een sluier, en ze droeg bloemen in haar haar. Samuel koos voor een donkerblauw kostuum van de Belgische ontwerper Kris Van Assche voor Berluti.

Ook dochterlief Lily-Rose was natuurlijk aanwezig, en die zag er net als haar mama stralend uit. Ze droeg een gele, lange jurk, eveneens van Chanel. Zoon Jack droeg een beige kostuumbroek met witte bretellen, een wit hemd en een das. Ook Samuel heeft twee kinderen. Hij kreeg samen met de overleden actrice Marie Trintignant een zoon, Jules, en met actrice Anna Mouglalis heeft hij een dochter, Saul.

Een regen van rozenblaadjes


Je mag de bruid kussen


Het pasgetrouwde stelletje ziet er dolgelukkig uit


De prachtige Chaneljurk van Vanessa


Dochter Lily-Rose, zoon Jack en zijn vriendin


Model Lily-Rose heeft duidelijk de goede looks van haar ouders geërfd


[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '