Home Lifestyle ‘Hotel Römantiek’-koppel Jos (62) en Rosa (73) zijn getrouwd

‘Hotel Römantiek’-koppel Jos (62) en Rosa (73) zijn getrouwd

Het koppel zag er stralend uit!

VIER

Op liefde staat geen leeftijd, dat bewijzen Jos (62) en Rosa (73). Het bejaarde koppel leerde elkaar kennen door hun deelname aan het VIER-programma ‘Hotel Römantiek’ en gisteren stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje.

‘Hotel Römantiek’ is een soort datingprogramma voor senioren. Frances Lefebure, Otto-Jan Ham en Sven De Leijer nemen een groep ouderen mee op vakantie en aan de hand van knotsgekke opdrachten leren de oudjes elkaar beter kennen. Het is hilarische, maar ook heel aangrijpende televisie. In het eerste seizoen deden Rosa Serruys en Jos Van Landeghem mee. Jos was de benjamin van de groep en hij deed eigenlijk gewoon mee voor het gratis reisje.

Rosa is twaalf jaar ouder, maar liet desondanks een verpletterende indruk achter bij Jos. Hij vroeg haar in december vorig jaar ten huwelijk. ‘Het aanzoek was niet gepland’, aldus Jos in Dag Allemaal. ‘Ik had zelfs geen verlovingsring. Toen Rosa even een sigaret ging roken, glipte ik snel naar buiten en kocht ik in een winkelcentrum een mooie ring.’

Feest tussen de lakens

De twee zijn nog steeds dolverliefd. ‘Het is hier elke dag feest, ook tussen de lakens’, vertelde Jos in Dag Allemaal. Rosa en Jos lieten er geen gras over groeien, want ze gaven gisteren hun ja-woord aan elkaar en zo is het eerste ‘Hotel Römantiek’-huwelijk een feit.

????Jos & Rosa 23.06.18 ??#hotelrömantiek

A post shared by Frances Lefebure (@franceslefebure) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Rosa droeg een prachtige, rode trouwjurk en Jos een donker kostuum. De twee hadden een gigantische glimlach op hun gezicht en de liefde spatte ervan af toen ze in het gemeentehuis van Rumst elkaar eeuwige trouw beloofden. ‘We zijn echt enorm gelukkig‘, zegt de pasgetrouwde Rosa in Het Nieuwsblad.

Daarna volgde natuurlijk een groot huwelijksfeest. Tussen de genodigden zaten naast familie en vrienden heel wat andere deelnemers van ‘Hotel Römantiek’. Ook presentatrice en matchmaker Frances Lefebure wou dit voor geen geld van de wereld missen. Ze schreef op Instagram bij een foto van het mooie stelletje dat ze kippenvel kreeg als ze zag hoe intens gelukkig Rosa en Jos zijn.

Lees ook: