Home Lifestyle Safety first: Otto-Jan, Frances en Sven maken parodie op ‘Krantenwijk’ voor veiligheid...

Safety first: Otto-Jan, Frances en Sven maken parodie op ‘Krantenwijk’ voor veiligheid in ‘Hotel Römantiek’

Opgelet: dit aanstekelijke deuntje blijft de hele dag in je hoofd zitten!

Bij het VIER-programma ‘Hotel Römantiek’ zit de sfeer er goed in. Dat bewijst het ensemble op leeftijd met hun aanstekelijke ‘Safety Lied’. De bijhorende veiligheidsdans brengt de deelnemers bovendien – letterlijk – dichter bij elkaar. Al hopen wij vooral dat alle verouderde spieren intact blijven.

Om het programma ‘Hotel Römantiek‘ in de kijker te zetten én om de veiligheid van de kandidaten te optimaliseren, maakten de presentatoren – of beter gezegd: de cupido’s van dienst – Otto-Jan HamFrances Lefebure en Sven de Leijer een parodie op ‘Krantenwijk‘ van Lil’ Kleine. Het nieuwe nummer heeft de titel ‘Safety Lied‘ meegekregen en de danspasjes doen ons spontaan denken aan de ‘Kabouterdans’ van Plop. Kortom: je hebt de choreografie zo onder de knie.

Veiligheidsdans

‘Als de sirene gaat en ’t is nog niet te laat, loop dan zo snel je kan naar de nooduitgang.’ Met deze catchy zin begint het refrein van ‘Safety Lied’. Terwijl je het luidkeels meezingt, steek je je handen in de lucht, tik je daarna op je pols, jog je vervolgens ter plaatse en haal je op het einde de stewardess in je naar boven.

Dankzij deze songtekst én de bijhorende videoclip weten wij wat te doen bij gevaar. Merci, Otto-Jan, Frances en Sven!


‘Hotel Römantiek’ is elke donderdag om 20u35 te zien bij VIER.

Lees ook: