Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dit is ongetwijfeld het grappigste filmpje dat je deze week, maand en zelfs jaar zal zien!

ZIEN: Tom Cruise en James Corden springen samen uit vliegtuig

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Talkshowpresentator James Corden nam al tal van bekende sterren mee in zijn auto voor de hilarische rubriek ‘Carpool Karaoke’. Dit keer liet hij de wagen in zijn garage staan, en besloot hij te parachutespringen samen met acteur en waaghals Tom Cruise.


De allernieuwste film van Tom Cruise ‘Mission Impossible – Fallout’ speelt momenteel bij ons in de bioscoop. We zien er Tom opnieuw de meest waanzinnige stunts uitvoeren. Het enige verschil met tal van andere hoofdrolspelers in actiefilms is dat hij het gevaarlijke werk niet overlaat aan een stuntman. Tom doet liever alles zelf.

De acteur was onlangs te gast in de Late Late Show van James Corden. Omdat hij veel liever over de snelweg racet of aan een hoog gebouw bengelt dan zingt, besloot de presentator te gaan parachutespringen in Californië met Tom in plaats van hem te laten plaatsnemen naast hem voor een nieuwe editie van Carpool Karaoke.

Twijfels


James kreeg al snel spijt van zijn beslissing. ‘Ik kan niet geloven dat ik dit ga doen’, aldus James. ‘Ik heb ontzettend veel schrik.’ ‘Ik ben verbaasd dat je bent komen opdagen’, lacht Tom. ‘We gaan ervoor!’ De twee zullen uit een vliegtuig springen op zo’n 4,5 kilometer hoogte. ‘Dan hebben we voldoende tijd om wat na te denken of om even te spelen terwijl we vallen’, legt Tom uit.

James zal een duosprong maken, terwijl Tom – die al heel wat ervaring heeft met parachutespringen – alleen uit het vliegtuig zal springen. James heeft in het begin wat twijfels over zijn instructeur Danny, maar als hij hoort dat de man al 7.000 – uiteraard – succesvolle sprongen op zijn naam heeft staan, groeit het vertrouwen.

Salto’s


Ze oefenen eerst de juiste houding op de grond en spreken een aantal gebaren af voor in de lucht. ‘Het ergste van al is dat als we allebei sterven, dat ik nul persaandacht zal krijgen’, beseft James plots. De presentator doet bijna in zijn broek eenmaal ze in het vliegtuig zitten en opstijgen. ‘De kans is groot dat we het zullen halen’, probeert Tom hem gerust te stellen. ‘De volgende keer als je in mijn programma zit, doen we gewoon een rustige babbel. Punt’, aldus James.

Ze stretchen nog even voor ze zich klaarmaken om uit het vliegtuig te springen en Tom belooft om zorg te dragen voor James zijn vrouw en kinderen moest er iets gebeuren met hem. Dan is het eindelijk zover. De twee gaan naar de achterkant van het toestel, waar de laadklep opengaat en de huizen onder hen allemaal kleine stipjes lijken. Tom geeft een serieus vloekende James nog een paar bemoedigende klopjes en daar gaan ze dan!

Terwijl Tom een paar salto’s maakt in de lucht, doet James zijn best om zijn ogen open te houden. ‘O my god’, schreeuwt hij. ‘Wat een dag en wat een uitzicht!’ Op het einde zien we hoe Tom op een ‘Mission Impossible’-waardige manier landt en James net iets minder elegant neerkomt. Ze vallen elkaar in de armen en het ziet ernaar uit dat James echt genoot van de vrije val. ‘Dat was ongelooflijk!’, aldus de presentator.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Zij zijn trouwens niet de enigen die voor een talkshow uit een vliegtuig sprongen. Onze James Cook deed het hen al voor samen met ‘Thuis’-actrice Leah Thys voor een aflevering van ‘Gert Late Night’. Check dit filmpje hier.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

02:00
RECEPT: deze triple chocolate-wafeltjes zijn dé droom van elke chocoladefan
03:40
Dankzij deze budget-app kan je je geld optimaal beheren
03:57
Dit is hoe jij kan beginnen met budgetteren
03:43
3 tips om geldzaken te bespreken met je partner
06:07
Hannah van der Westhuysen over ‘Fate: The Winx Saga': 'Stella's mentale struggles zijn heel herkenbaar voor mij'
02:07
RECEPT: de allerlekkerste Bountykoekjes
06:05
Corbin Bleu: 'Met de serie kunnen we de originele versie van "High School Musical" bewonderen, maar tegelijk ook bespotten'
03:24
RECEPT: deze mojitocake is the best of both worlds
02:31
RECEPT: ricotta-koffiekoeken, net zo lekker als die in Italië
03:03
ALLES KAPOT: fans van Goldband en Bazart nemen het op de weide van Crammerock tegen elkaar op
05:44
ZIEN: Flair verzamelde de grappigste mean tweets over 'Familie' en zo reageren de acteurs (deel 2)
05:02
VIDEO: neuroloog Steven Laureys begeleidt je tijdens een sessie open-mindfulnessmeditatie
04:47
VIDEO: topdokter Steven Laureys leert je de ademhalingsmeditatie aan
03:00
RECEPT: zeemzoete Reese's-brownies met extra veel pindakaas
03:47
ZIEN: wij lieten jullie de ultieme Clouseau-medley zingen op Maanrock
03:10
RECEPT: hemelse citroencheesecake met bastognebodem