Home celebs HILARISCH: James Corden en Jamie Dornan maken parodie op ‘playroom’-scène uit ‘Fifty...

HILARISCH: James Corden en Jamie Dornan maken parodie op ‘playroom’-scène uit ‘Fifty Shades’ 

Dit moet je gewoon gezien hebben!

De temperaturen stegen gisteren massaal in de cinemazalen dankzij de wereldpremière van ‘Fifty Shades Freed’. Deze gelegenheid kon James Corden niet zomaar voorbij laten gaan en daarom trommelde hij hoofdrolspeler Jamie Dornan op. Samen maakten ze een geweldige parodie op de bekende speelkamerscène.

James Corden heeft ons al meerdere keren een glimlach op ons gezicht bezorgd, en dat doet de presentator deze keer opnieuw. Samen met de hulp van ‘Fifty Shades‘-acteur Jamie Dornan bokste hij een zalige parodie van 5 minuten in elkaar. Geloof ons, het is echt de moeite waard.

Tjoeke tjoeke tuut tuut

Fans van ‘Fifty Shades’ kunnen zich ongetwijfeld de eerste speelkamerscène van Anastasia Steele en Christian Grey nog perfect herinneren. Ana komt hierin te weten welke krankzinnige obsessie Mr. Grey heeft. En dat zorgt voor alle verleidelijke gevolgen vandien.

Voor zijn parodie liet James zich inspireren op deze bekende scène, maar deze keer haalt Jamie zijn innerlijke Anastasia boven en speelt James de keiharde leider. Het duo blaast net zoals in de film de nodige stoom af, maar dat mogen we nu echt wel letterlijk nemen…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.