Home celebs ZIEN: Tom Cruise haalt – voor een laatste keer? – alles uit...

ZIEN: Tom Cruise haalt – voor een laatste keer? – alles uit de kast in ‘Mission: Impossible – Fallout’

De eerste trailer voor het zesde (!) deel van de filmfranchise ziet er alvast bloedstollend spannend uit.

55 jaar is hij intussen, maar Tom Cruise voelt zich duidelijk nog niet te oud om aan helikopters te hangen en trucks te rammen. Deze zomer is hij dan ook helemaal terug als Ethan Hunt in ‘Mission: Impossible – Fallout‘, alweer het zesde deel uit de filmfranchise. De eerste trailer ziet er alvast bloedstollend spannend uit.

Het is intussen 22 jaar (!) geleden dat Tom Cruise voor het eerst in de huid van special agent Ethan Hunt kroop. Hoewel Cruise deze zomer 56 kaarsjes mag uitblazen (en er al eens een stunt durft mis te lopen), laat hij in de eerste trailer voor ‘Mission: Impossible – Fallout’ maar al te graag zien dat hij fitter dan ooit is.

Nieuwe gezichten en oude bekenden

Voorlopig is er maar weinig bekend over het plot van de film. Wel weten we dankzij de trailer dat heel wat oude bekenden hun opwachting maken, onder wie Ving Rhames als Luther ‘That punk put a hole in my Versace!’ Stickell, Simon Pegg als Benji Dunn, Alec Baldwin als Alan Hunley, Sean Harris als Solomon Lane, Michelle Monaghan als Julia Meade en Rebecca Ferguson als Ilsa Faust.

Nieuwkomers zijn de Brit Henry Cavill, die je kent als Clark Kent/Superman uit ‘Justice League’ en oude rot in het vak Angela Bassett, bekend van de tv-series ‘Alias’ en ‘ER’.

‘Mission: Impossible – Fallout’ komt in de VS uit op 27 juli. Een datum voor de Belgische release is nog niet bekend.

Nog meer films waar we naar uitkijken: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.